stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepa Eva razkrila bitko z anoreksijo in rakom

20. 7. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
2eva kotnik

foto: Osebni arhiv

Slovenska Instagram zvezda Eva Kotnik je svojim sledilcem zaupala, da njeno življenje nekoč ni bilo tako rožnato. Kot odraščajoče dekle se je namreč borila z anoreksijo in premagala najbolj smrtonosnega kožnega raka.

Eva Kotnik je 21- letna lepotica iz Zagorja ob Savi, ki jo na Instagramu spremlja več kot 44 tisoč sledilcev. Rjavolaska je velika zagovornica zdravega življenjskega sloga, veliko časa preživi na treningih, udeležuje pa se tudi fitnes tekmovanj v bikiniju. Utrinki iz zasebnega življenja ter fotografije iz katerih se nasmiha vedra in zapeljiva Zagorjanka, so pritegnili zavidljivo število sledilcev, ki pa niso vedeli, da ima lepotica za seboj zelo žalostno zgodbo.

Do nedavnega, Eva se je namreč odločila, da odstre tančice in razkrije, zakaj danes zre v prihodnost z neomajnim optimizmom in vero v življenje. Sprva je v Instagram zgodbi objavila pretresljivo fotografijo, ki prikazuje njeno shujšano podobo izpred let, po ganljivem odzivu sledilcev pa je z javnostjo delila še svojo zgodbo.

Za obrazom lepega dekleta se skriva grenka zgodba. foto: osebni arhiv

Eva je pojasnila, da je bila sicer kot deklica od nekdaj precej vitka, tehtala je namreč okoli 48 kilogramov. Ker pa se je v času pubertete pričelo njeno telo spreminjati, je slednje vplivalo tudi na večanje številk na tehtnici. A Eva se s petico ni želela sprijazniti, zato je pošteno spremenila prehranjevalne navade in se lotila izgube telesne teže. Želen uspeh je dosegla v zelo kratkem času, težave pa so se pojavile, ko ji slednje ni bilo dovolj. Želela je biti še vitkejša, kar jo je privedlo do tega, da je na koncu tehtala le še 36 kilogramov. ''In kot da anoreksija ni bila dovolj, so mi v tistem obdobju potrdili diagnozo malignega melanoma,'' je zapisala in priznala, da se je ob vseh težavah počutila tako šibko, da je pomislila tudi na to, da bi končala svoje življenje.

K sreči jo je iz brezna potegnila misel na to, da bi preveč prizadela družino in vse, ki jih ima rada. To spoznanje jo je tako prizemljilo, da se je odločila, da z dvignjenimi pestmi zakoraka proti svetlobi. Z mamino pomočjo je svoje življenje povsem spremenila, premagala kožnega raka in motnjo hranjenja. ''Bila je strašna in težka pot, a sem zmogla! Zato dajem danes vse od sebe, da na svet gledam s polno mero optimizma.''

prejšnji članek
Tako postavnega sina ima Natalija Kolšek!
Svet slavnih
Tako postavnega sina ima Natalija Kolšek!
naslednji članek
Opa, takšen zapeljivec je bil nekoč Bine Volčič!
Resničnostni šovi
Opa, takšen zapeljivec je bil nekoč Bine Volčič!