kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna manekenka nekoč revna, zdaj uresničila svoje sanje

20. 7. 2018; 07.00
Avtor: A.K.
Irina Shayk, Bradley Cooper

foto: Profimedia

Ste vedeli, da Iryna ni bila vedno premožna?

Ruska manekenka Irina Shayk se pri svojih 32 letih lahko pohvali, da je dosegla vse sanje. Od deklice, ki je garala na njivi je postala vrhunska manekenka, ki je poznajo po vsem svetu. Ima slavnega moža, veliko denarja, otroka in kariero, s katero je postala bogata.

»Morala sem saditi krompir in paradižnik, saj sem si s tem zaslužila denar. Dobila sem dolar na dan. Nekaj časa sem belila lokalno bolnišnico, ker sem si želela kupiti čevlje s peto. Moja družina ni imela denarja, v nekem obdobju nismo imeli nič za jesti,« je bila iskrena v nekem intervjuju. Priznala je, da začetki v njeni karieri niso bili enostavni, vendar se ji ni niti sanjalo, da bo nekoč postala svetovno znana manekenka. »Nisem vedela, kako izgleda manekenstvo. Mislila sem, da bomo posneli nekaj fotografij za nek katalog in da bom s tem lahko malo pomagala moji družini. Živela sem v Parizu s cimri v majhnem stanovanju in živela od 40 evrov na teden. Ob nedeljah smo si delili riž, saj nismo imeli več denarja. V ponedeljek pa smo šli z metrojem z enim evrom v žepu na agencijo, da smo si tam zaslužili denar za nov teden,« je še dodala lepotica.

A njena tragična zgodba se je končala s 4 milijoni dolarjev na bančnem računu, z zakonom s slavnim igralcem Bradleyjem Cooperjem in otrokom, ki ga imata skupaj.

prejšnji članek
Christiano Ronaldo s to potezo šokiral osebje hotela
Svet slavnih
Christiano Ronaldo s to potezo šokiral osebje hotela
naslednji članek
FOTO: Slavna ameriška igralka pokazala svojo postavo
Svet slavnih
FOTO: Slavna ameriška igralka pokazala svojo postavo
#nasazenazenska
nasazenazenska