Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mali dvojnik Boštjana Romiha

31. 7. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
puberzver1

Boštjan Romih foto: Mateja J. Potočnik

Sin Boštjana Romiha je konec tedna slavil 11 rojstni dan. Ob pogledu nanj se nam še bolj kot kdajkoli zdi, da je izrezan oče …

Ob rojstnem dnevu najstnika Dana priljubljeni voditelj ni skrival čustev. Njegov zlati deček je upihnil že enajsto svečko in starša opomnil, kako hitro mineva čas. ''Ta veseli Dan! Poseben Dan. Čudovit Dan. Danes je točno 11 let, odkar so tekle solze sreče ob rojstvu tegale manekena, našega Dana. Dragi moj @doberdan, ostani naše družinsko sonce, hvala za tvoje ljubeče srce in navihano zvedavost, ki te lahko popelje kamor koli. Glasba te ljubi in morda bo tvoja pot med ritmi, harmonijami in rimami, v vsakem primeru ti želim, da vedno in povsod najdeš good vibe! Hvala, ker mi nastavljaš ogledalo in imaš veliko potrpljenja z očetom, ki včasih pozabi, koliko časa je šele on potreboval, da se je v življenju kaj naučil. Sine moj, ljubim te, vse najboljše,'' je Boštjan namenil javen zapis sinu.

Dan je bil že kot malček prava 'fotokopija' Boštjana iz mladosti, sedaj, ko postaja mladenič, pa je podobnost še očitnejša. O slednjem se lahko prepričate tudi sami. Drži, kajne?

prejšnji članek
Jan Kovačič pokazal izklesano telo
Svet slavnih
Jan Kovačič pokazal izklesano telo
naslednji članek
Kako se v resnici ob njem počuti Žana?
Svet slavnih
Kako se v resnici ob njem počuti Žana?
#obraziavenija
obraziavenija