1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaroke zvezdnikov: včasih je dovolj že šest dni

4. 8. 2018; 07.00
Avtor: S. D., Zvezde
zaroka cruise

Tom Cruise je zaprosil za roko lepo Katie Holmes le sedem tednov po tistem, ko sta se spoznala. Zaročila sta se na vrhu Eifflovega stolpa v Parizu, v zakonu pa sta zdržala šest let. foto: Profimedia

Po tem ko je Justin Bieber presenetil z zaroko, smo izbrskali še nekaj rekordno hitrih zvezdniških zarok.

Pri tujih zvezdnikih so že nekaj časa v modi bliskovite zaroke, najnovejši, ki je presenetil z njo, pa je Justin Bieber. Po zgolj mesecu dni je namreč padel na kolena pred svojo najnovejšo simpatijo Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin in Justin Bieber sta se zaročila po mesecu dni prijateljevanja. Novico je na Instagramu potrdil pevec, ki je dolgonogi mladenki diamantni prstan nataknil na roko na Bahamih. foto: Profimedia

Menda je tako zelo zaljubljen, da noče čakati. Vendar pa strokovnjaki opozarjajo, da če človek prehiteva s poročnimi zaobljubami, tovrstne zveze po pravilu ne trajajo prav dolgo. Poleg Justina vam predstavljamo še nekaj rekordnih zarok in kaj se je na koncu iz njih izcimilo.

Pete Davidson in Ariana Grande foto: Profimedia

Pete Davidson in Ariana Grande sta bila skupaj le tri tedne, ko sta se junija letos zaročila. Čeprav sta sicer zelo skrivnostna glede podrobnosti iz njune zveze, pa je Pete novico potrdil v oddaji The Tonight Show.

Katy Perry in Russell Brand foto: Profimedia

Z zaroko sta pohitela Katy Perry in Russell Brand. Zaročila sta se po štirih mesecih poznanstva leta 2010, a že po štirinajstih mesecih poroke sta se potem tudi ločila. Njuna zveza je bila res turbulentna, Russell pa je pevko prosil za ločitev kar prek SMS-sporočila.

Khloe Kardashian in Lamar Odom foto: Profimedia

Tudi Khloe Kardashian in Lamar Odom sta pohitela z zaroko. Zaročila sta se le mesec dni po tistem, ko sta se spoznala. Viharni zakon je potem trajal od leta 2009 do leta 2016.

Avril Lavigne in Chad Kroeger foto: Profimedia

Avril Lavigne in Chad Kroeger sta se zaročila avgusta 2012 po le šestih mesecih poznanstva. Hitro je sledila poroka, vsega lepega pa je bilo konec leta 2015, ko sta ugotovila, da imata drug drugega dovolj.

Mariah Carey in Nick Cannon foto: Profimedia

Mariah Carey in Nick Cannon sta se zaročila le šest tednov po tistem, ko sta se spoznala. Pevka je takrat vzela naslov njegove pesmi We Belong Together očitno zelo zares. Leta 2016 je očitno mislila drugače in je kljub dvema otrokoma, ki ju ima z Nickom, zahtevala ločitev.

Cameron Diaz in Benji Madden foto: Profimedia

Cameron Diaz in Benji Madden sta na prvi pogled zelo nenavaden par. Ona visoka, elegantna dama, on pobrit in tetoviran pustolovec. Vendar sta si očitno usojena. Zaročila sta se le nekaj mesecev po tistem, ko sta se spoznala, leta 2015 pa sta se tudi poročila.

Pamela Anderson in Tommy Lee foto: Profimedia

Pamela Anderson in Tommy Lee sta pohitela tako z zaroko kot poroko, vse skupaj se je zgodilo v enem mesecu, zaročena sta bila menda že po šestih dneh. Zakon je trajal tri leta, v tem času pa je igralka rodila dva sinova.

Jennifer Lopez in Marc Anthony foto: Profimedia

Jennifer Lopez se je le štiri mesece po tistem, ko je propadla njena poroka z Benom Affleckom, zaročila z Marcom Anthonyjem. Poročila sta se leta 2004, ločila pa leta 2011.


 
 
 
 
 

prejšnji članek
Kdo je fant ob Niki Zorjan?
Svet slavnih
Kdo je fant ob Niki Zorjan?
naslednji članek
Jurij Zrnec mora skrbeti kar za tri
Svet slavnih
Jurij Zrnec mora skrbeti kar za tri
#nasazenazenska
nasazenazenska