pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

nesreča, avtocesta bošnjaci Svet24.si

Voznik avta z ljubljanskimi tablicami zaspal in ...

meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da ji ne bo treba ...

gaja Njena.si

S taktiko do zmage: Gaja Rozman postala ...

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

NORA ZABAVA TEGA POLETJA: Hï festival
| Oglasno sporočilo

NORA ZABAVA TEGA POLETJA: Hï festival

Žirantka Lea Sirk, lanska slovenska predstavnica na Evroviziji, je glasno izrazila svoje razočaranje nad zmagovalcema, zato so očitki o vsakoletni »kuhinji« na Emi postali še glasnejši., Press

Še en razlog, zakaj najbolj nore zabave tega poletja ne smete zamuditi, je tudi nastop zvezdnice Lee Sirk, ki trenutno velja za eno najbolj zaželenih pevk tega leta!

Na Hï-ju tudi Lea Sirk
Dobro blago se samo hvali, ampak za to je po navadi potreben čas in trda volja. Leo Sirk smo več let opazovali v vlogi back vokalistke a želja po samostojni glasbeni poti je bila dovolj močna, da lahko danes žanje svoj uspeh za uspehom. Presenetila je na Evroviziji in osvojila tudi festival MMS 2018. Poletni večeri so kot nalašč za odlično žurko na prostem. Lea ima to poletje rezervirano za glasbeno turnejo po Sloveniji, zato nas bo zabavala tudi na festivalu!

Kdaj? 18. AVGUSTA
Po odmevni združitvi zasavskega KumFesta in Štuora, to poletje v Slovenijo prvič prihaja noro zaželen Hï festival - 3 dnevno dogajanje, trije odri in več kot 40 nastopajočih od 16. – 18. avgusta.

V zasavskem Ojstrem med Trbovljami in Hrastnikom so organizatorji poskrbeli za spektakel, ki ga še ni bilo. Vstopite v svet veličastnosti na festivalu, ki ponuja brezplačno kampiranje med glavnim odrom, new vision areno in psychedelic culture stageom.
Preverite dogajanje na spletni strani hifestival.org, kjer bo med izvajalci finalnega dogajanja glavnega odra tudi trenutno aktualna Lea. Na festivalu pa bodo poleg nje nastopili še številni drugi, zato tam zagotovo ne smete manjkati!