stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska igralka zaprisežena nudistka

11. 8. 2018; 06.00
Avtor: A. C., Zvezde
gaja filač

Gaja Filač ima poleti rada sproščenost in na plaži čim manj oblačil. foto: Mediaspeed

Mlada igralka Gaja Filač pravi, da, da je zavzeta nudistka. Na počitnicah uživa predvsem tako, da ima večino časa izklopljen internet.

Gaja Filač je vajena trdega dela, z enako zavzetostjo pa zna tudi uživati. »Trenutno po krajšem dopustu prihajam nazaj v stik z realnostjo. V prihodnjih dneh nadaljujem s pripravami na film, s čimer se bom ukvarjala večino poletja,« pravi in dodaja, da na počitnicah uživa predvsem tako, da ima večino časa izklopljen internet in se ne meni za preostali svet, pa tudi tako, da raziskuje divje plaže, kjer lahko v miru bere ob čudovitih sončnih zahodih ter se kopa brez kopalk in brez ljudi okoli sebe.

»Sem zavzeta nudistka. Za uživancijo pa seveda poskrbi tudi dobra hrana in predvsem čas na zraku in brez elektronskih naprav ter z meni ljubimi ljudmi. Že nekaj mesecev sanjarim o potovanju na Islandijo, upam, da mi bo v bližnji prihodnosti uspelo iti tja z najboljšim prijateljem. To je trenutno moja sanjska destinacija,« je povedala mlada igralka in dodala, da si, ker je po naravi precej organiziran človek, na dopustu dovoli, da je popolnoma neorganizirana. »Spat hodim ob jutranjih urah in vstajam ob času kosila, večino časa nimam pojma, kateri dan je, in tako dalje. To je verjetno moja razvada. Najljubša dopustniška 'pregreha' (rajši rečem, da je to hranilo za dušo) pa je sveže pečen kruh z domačim olivnim oljem. Hrana bogov, zares. Brez tega ni dopusta.«

prejšnji članek
Prevc čez počitnice v drugi vlogi
Svet slavnih
Prevc čez počitnice v drugi vlogi
naslednji članek
V šovu se bosta za ljubezen spopadla brata!
Resničnostni šovi
V šovu se bosta za ljubezen spopadla brata!