pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

18. 8. 2018; 05.00
Avtor: C. R., Zvezde
Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec

Voditeljica Petra Kerčmar poletni dopust preživlja s sinom v hrvaški Istri, kjer imajo družinski vikend. foto: Mankica Kranjec

Prodorna televizijska voditeljica Petra Kerčmar na sproščenem oddihu s sinom.

Petra Kerčmar in voditelj Uroš Slak sta bila vrsto let trden par, v zvezi pa se jima je rodil sin Aljaž. A po razhodu leta 2015 sta Petra in Uroš kljub ločitvi ostala v zdravih prijateljskih odnosih, tudi zaradi sina, saj sta takrat za medije na kratko povedala: »Vsa najina energija je usmerjena zgolj v to, da imamo kot družina lep odnos še naprej.« Petra in Uroš sta danes še naprej sodelavca in starša, ki skrbita za dvanajstletnega sina, ki malo živi pri mami, malo pri očetu. Pred dnevi pa so voditeljico opazili v hrvaški Istri, kjer je znano, da imata z Urošem družinski vikend.

»Petra Kerčmar se je s sinom ravno odpravljala s plaže, najverjetneje na kosilo, saj sta hodila proti bližnji restavraciji. Delovala je sproščeno in videti je bilo, da s sinom uživata na dopustu, saj sta ravno delala načrt, kaj bosta počela zvečer,« je povedal naš vir, ki je znano voditeljico takoj prepoznal, saj jo redno gleda na malih zaslonih.

prejšnji članek
Popolni odklop Gašperja Riflja
Svet slavnih
Popolni odklop Gašperja Riflja
naslednji članek
5 trikov, kako poletne izlete narediti nepozabne
Zdravje
5 trikov, kako poletne izlete narediti nepozabne