indira emina ekic Odkrito.si

Ekićeva je na trnih

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Michael Jackson Svet24.si

Znani obrazi, ki ne znajo upravljati z denarjem

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Voranc Boh (1) Njena.si

Umrl priljubljeni Blaž iz Reke ljubezni!

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar
| C. R., Zvezde

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Voditeljica Petra Kerčmar poletni dopust preživlja s sinom v hrvaški Istri, kjer imajo družinski vikend., Mankica Kranjec

Prodorna televizijska voditeljica Petra Kerčmar na sproščenem oddihu s sinom.

Petra Kerčmar in voditelj Uroš Slak sta bila vrsto let trden par, v zvezi pa se jima je rodil sin Aljaž. A po razhodu leta 2015 sta Petra in Uroš kljub ločitvi ostala v zdravih prijateljskih odnosih, tudi zaradi sina, saj sta takrat za medije na kratko povedala: »Vsa najina energija je usmerjena zgolj v to, da imamo kot družina lep odnos še naprej.« Petra in Uroš sta danes še naprej sodelavca in starša, ki skrbita za dvanajstletnega sina, ki malo živi pri mami, malo pri očetu. Pred dnevi pa so voditeljico opazili v hrvaški Istri, kjer je znano, da imata z Urošem družinski vikend.

»Petra Kerčmar se je s sinom ravno odpravljala s plaže, najverjetneje na kosilo, saj sta hodila proti bližnji restavraciji. Delovala je sproščeno in videti je bilo, da s sinom uživata na dopustu, saj sta ravno delala načrt, kaj bosta počela zvečer,« je povedal naš vir, ki je znano voditeljico takoj prepoznal, saj jo redno gleda na malih zaslonih.