profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sta Kate in Meghan res hudo skregani?

1. 9. 2018; 06.00
Avtor: N.S.
kate middleton, meghan markle

Je med vojvodinjama Kate in Meghan počilo do te mere, da se ne preneseta več? foto: Profimedia

Govorice o tem, da se vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle ne razumeta najbolje, v medijih krožijo že nekaj časa. Razlog za njun spor naj bi bilo dejstvo, da je vojvodinja Cambriška ljubosumna na lepo Meghan.

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je bila zadnja leta v središču pozornosti, kar pa se je spremenilo v trenutku, ko se je na britanski kraljevi dvor preselila Meghan Markle.

Zdaj se namreč na veliko spet govori, da se vojvodinja Cambriška v družbi lepe Meghan počuti vse bolj ogroženo. Poleg tega, da ji je ukradla pozornost medijev in javnosti, naj bi šel Kate v nos tudi odnos, ki ga ima Meghan z britansko kraljico Elizabeto, prizadelo pa naj bi jo tudi to, da je Meghan zanemarila njuno prijateljstvo. Kate se je več let trudila, da bi pridobila kraljičino naklonjenost, upoštevala je pravila kraljevega dvora, medtem ko jih je Meghan kršila že večkrat in jo kljub temu odnesla brez posledic.

VELIKA VRNITEV VOJVODINJE KATE

Sicer pa se je Kate Middleton po več mesecih odsotnosti že vrnila k svojim kraljevim dolžnostim – bolj spočita, sveža in polna energije kot kdajkoli prej. Po rojstvu sina Louisa se je namreč umaknila iz javnosti in svoje kraljeve dolžnosti za nekaj časa postavila na stranski tir. Kate se je tako pred dnevi znova pojavila v javnosti v družbi britanske kraljice Elizabete, kar pomeni, da bo morda spremenila dejstvo, da ima kraljica raje Meghan kot Kate.

prejšnji članek
Hrvaška pevka priznava, da rada dopustuje v Sloveniji!
Svet slavnih
Hrvaška pevka priznava, da rada dopustuje v Sloveniji!
naslednji članek
Velika sprememba za sina Grege Skočirja!
Svet slavnih
Velika sprememba za sina Grege Skočirja!