stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Atopično kožo preobrazila s kopeljo iz dveh sestavin

7. 9. 2018; 01.00
Avtor: V. M.
samorogova kopel

Kopel foto: Pexels

Modna oblikovalka Karina Irby je s svetom delila recept, s pomočjo katerega je odpravila vse sledi neprijetnega atopičnega ekcema, s katerim se bori že vrsto let.

Karina Irby ne skriva navdušenja. Po več letih boja z atopičnim ekcemom ji je namreč uspelo najti rešitev, ki ji bo močno olajšala življenje. Med preizkušanjem številnih neg si je namreč nekega dne zamislila domačo kopel, ki je na njeno veliko presenečenje podalo izjemno pozitivne učinke.

Samorogova kopel: Preobrazba atopične kože

''Poimenovala sem jo samorogova kopel,'' je pojasnila sledilcem na Instagramu in nadaljevala, da je noge namakala v kadi kadarkoli je utegnila. Po treh tednih je bil rezultat izjemen, kako je videti preobrazba, pa je objavila tudi v obliki primerjalne fotografije.

In kaj je 28-letnica pravzaprav dodala v kopel? V toplo vodo je kanila raztopino kalijevega permanganata in čisto kokosovo olje. S slednjim je poskrbela, da je njena koža ostala hidrirana, medtem ko je rožnata raztopina primerna za zdravljenje inficiranih žarišč, ki nastanejo pri dermatitisu, dishidrozi okončin …

V kolikor se boste tudi sami lotili nege s kalijevim permanganatom, upoštevajte priložena navodila in ne dozirajte količine po lastni presoji.

A post shared by KARINAIRBY (@karinairby) on

prejšnji članek
Ljubiteljice mode boste nad tem navdušene!
Moda&Lepota
Ljubiteljice mode boste nad tem navdušene!
naslednji članek
Še ena smrt: Umrl zvezdnik filma Striptiz
Svet slavnih
Še ena smrt: Umrl zvezdnik filma Striptiz