nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok sredi šova: Nicki Minaj seksa kot moški

6. 9. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Nicki Minaj

icki Minaj foto: Profimedia

Nicki Minaj je pošteno osupnila in nasmejala publiko šova Ellen DeGeneres. Karizmatični voditeljici je zaupala, kakšno je njeno ljubezensko življenje in ženske spodbudila, da si izborijo spolne užitke …

Mislite, da je bilo Nicki Minaj nerodno, ko jo je Ellen pričela spraševati o razmerjih in spolnem življenju? Niti najmanj! Čeprav je sprva poskušala izbirati besede, je tekom klepeta na plan privrela prava Nicki, ki je brez dlake na jeziku in surovo iskreno razkrila, kako brezsramno se predaja nočnemu življenju.

Kot pravi, je po treh resnih zvezah napočil čas, da poskrbi tudi zase. Rada se ima, v svojem telesu se dobro počuti, zato si tudi vzame, kar potrebuje, da ji je lepo. Niki tako z moškimi, s katerimi se sreča 2 do 3 krat na teden, seksa trikrat na noč. Po seksu se ne mara crkljati, če moški svoje delo opravi dobro, naj jo pusti pri miru in ji raje pripravi sendvič. Ljubkovanje dopušča zgolj pred seksom, ob čemer poudarja, da predigra ne sme trajati predolgo. Rada ima akcijo, brez nepotrebne osladnosti. In hrano. Sendvič je pač zakon!

''Ženske, zapomnite si, da se morate pri seksu tudi ve počutiti dobro. Ne gre le zanj! Leto 2018 je tu! Nismo leta 1920, ok?! In ugotovila sem, da bolj kot jim dajete občutek, da so se slabo odrezali, bolj se naslednjič potrudijo. Rečem jim, kaj hudiča je bilo to?! '' Se je razvnela Nicki in energično pojasnila, kako jim za konec navrže, da jo morajo pripraviti do glasnih vzdihljajev.

No, kako je ta slava ženskim užitkom videti, pa lahko preverite v spodnjem videu ...

prejšnji članek
Kaj se skriva za prizorom v Reki ljubezni?
Svet slavnih
Kaj se skriva za prizorom v Reki ljubezni?
naslednji članek
Meghan in Harry razkrila, katere risanke obožujeta
Svet slavnih
Meghan in Harry razkrila, katere risanke obožujeta