Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boštjan Romih pred novo vlogo v svojem življenju

13. 9. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
bostjan romih - ms

Boštjan Romih foto: Revija Zvezde

Ste to od njega pričakovali?

Po krajši odsotnosti se na male ekrane vrača priljubljeni voditelj Boštjan Romih. Tokrat v vlogi, ki je do zdaj pri njemu nismo bili vajeni. Boštjan bo namreč z oktobrom prevzel vlogo voditelja v že uveljavljeni televizijski oddaji. 

Boštjan Romih bo 6. oktobra namreč prvič vodil oddajo Ambienti, oddajo o lepoti bivanja na RTV Slovenija. Čeprav je vse skupaj manjše presenečenje, pa voditelj priznava, da je v resnici v svojem vsakdanu močno vpleten v arhitekturo in dekor doma. 

Boštjan Romih foto: RTV Slovenija

"Ker je žena Lara arhitektka, in to z vsem srcem, se posredno ves čas srečujem z vsemi možnimi vidiki arhitekture. Najina pisarna je zaradi njene dejavnosti polna slik lepih ambientov, arhitekturnih revij, načrtov, tlorisov, projektnih map, slik z gradbišč in končanih projektov. Oddaja Ambienti na visoki ravni prikazuje najboljše prakse oblikovanja človekovega bivalnega okolja, vedno zanimive zgodbe ljudi, ki so si vsak na svoj posebni in izjemni način spletli svoje gnezdo, in s tem ljudem odkriva nove vidike kakovosti in kulture bivanja, zato sem se v njej takoj dobro počutil. Vrhunska ekipa srčnih ustvarjalcev, ki jim nič ni problem narediti, pa samo še doda piko na i. Zelo zelo vesel sem, da smo se našli," je povedal Romih. 

prejšnji članek
Gledali jo boste, ker bi bila rada slavna
Resničnostni šovi
Gledali jo boste, ker bi bila rada slavna
naslednji članek
Misliš, da gre za gripo, v resnici je kriva smrtno nevarna okužba
Zdravje
Misliš, da gre za gripo, v resnici je kriva smrtno nevarna okužba
#obraziavenija
obraziavenija