indira emina ekic Odkrito.si

Ekićeva je na trnih

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Michael Jackson Svet24.si

Znani obrazi, ki ne znajo upravljati z denarjem

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Voranc Boh (1) Njena.si

Umrl priljubljeni Blaž iz Reke ljubezni!

Cool fotrova Sia doživela noro presenečenje
| V. M.

Cool fotrova Sia doživela noro presenečenje

Jani Jugovic in njegova Sia, Alma Photography

Hčerka slavnega Cool fotra je praznovala tretji rojstni dan. In Jani ne bi bil Jani, če ne bi poskrbel za, kot pravi sam, epsko presenečenje …

Jani Jugovic in Teja Perjet sta poskrbela, da je imela mala Sia zares lep rojstni dan. Poleg igrivega in ljubečega vzdušja, številnih balonov, tortice in daril, pa je Jani v 'rokavu' skrival še eno presenečenje, ob katerem ni ostal ravnodušen niti starejši sin Taj.

In kaj tako posebnega se je zgodilo? No, tega bi bile še kako vesele številne deklice, Sio je namreč za rojstni dan obiskala pevka Nika Zorjan. Deklica se je sprva odzvala nekoliko sramežljivo, kljub temu pa je bilo jasno, da je pevke z rožnatimi lasmi zelo vesela. Pa ne le ona, navdušenja niso skrivali niti Taj, Jani in Teja, ki je Niko hitro zvabila v družinski vrvež in poskrbela, da ji ni bilo dolgčas.

''Naša rožnata gostja presenečenja je bila čudovita! Najlepša hvala za tvoj čas, voljo in pozitivo, ki si jo prinesla s seboj. Dokazala si, da si punca na mestu in v čast mi je bilo spoznati še eno tako čudovito osebo. Sii si polepšala dan in iz srca sem ti hvaležna. Vrnem uslugo, ko boš imela svoje štruklje,'' je strnila misli Teja in se tako Niki na družabnem omrežju javno zahvalila.