Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matjaž Kumelj o preveč gorečih oboževalcih

20. 9. 2018; 05.00
Avtor: Teja Pelko
Matjaž Kumelj

Matjaž Kumelj foto: Ivan Bliznetsov

Ta vikend se bo na Popevki s pesmijo Živim na pol predstavil tudi mister, igralec in pevec Matjaž Kumelj, ki je za www.njena.si spregovoril o glasbi, zunanji podobi in (pre) gorečih oboževalcih.

Na Popevki se boš predstavil s pesmijo Živim na pol. Bi zase rekel, da živiš tako, ali prej, da življenje zajemaš z veliko žlico?

Tekst za pesem Živim na pol je napisal Rok Lunaček, a izgleda kakor da bi jo sam, saj me dobro pozna in ve kaj mi paše. Živimo v svetu, kjer je čas naš gospodar, a v tej “norišnici” se lahko hitro zgodi, da koga prizadenemo. Včasih se je treb ustvaiti za trenutek in pomisliti, kaj nam pomeni največ in to je tista pot, ki je prava. Zelo se trudim, da izkoriščam trenutke, da zadiham, uživam in se sproščam. Starejši, ko sem bolj vem kaj me osrečuje in temu sledim, včasih pa sem zaradi prenatrpanega urnika še vedno razdeljen na pol.

Veliko daješ tudi na svojo zunanjo podobo. Delaš to bolj zaradi sebe ali tudi zaradi tega, ker si pod soji žarometov?

Gibanje in zdrava prehrana je moj ključ do uspeha. Boljše se počutim, funkcioniram in sem samozavesten. Če to imamo se lažje spopadamo z izzivi, ki jih imamo pred sabo. Po the letih treninga res ne delam to za druge, temveč zase. Zdrav način življenja je definitivno najboljša naložba za življenje. Ne bom lagal..če se to opazi na telesu in ljudje radi pogledajo, sem vessel…mogoče cello komu dajem spobudo za spremembo načina življenja.

Nam lahko razkriješ svoje lepotne rituale?

Še tisto kremo, katero mi vsi priporočajo, pozabim uporabiti (smeh). Nekako se ne morem navaditi, da stojim v kopalnici pred ogledalom in se mažem z vsemi možnimi žavbami. Verjetno bi mi to kasneje pomagalo, ampak enostavno nisem tak tip človeka. Prisegam na veliko vode, gibanje in dobra hrana. To se slej, kot prej pozna na celem telesu. Rad pa se prepustim kakšni dobri masaži, čeprav se to navzven ne vidi.

Si v življenju tam, kjer si želel biti pri teh letih?

Ne bi rekel, da živim iz dneva v dan, pa tudi ne preveč na dolgi rok. Obožujem, ko se stvari odpirajo same po sebi, seveda s trdim delom, ampak da ni ničesar na silo..k temu strmim. Lahko rečem, da sem trenutno zadovoljen z vsem kar sem dosegel in kar je še na vidiku. Včasih sem jezen sam nase, ker se preveč predajam karieri in delu in tako zanemarjam svoje osebno življenje.

Matjaž Kumelj foto: Ivan Bliznetsov

Si že spoznal tisto pravo?

Mislil sem, da sem..pa se kasneje spet izkaže, da je težko najti nekoga, ki dobro razumel ta “kaos” v katerem delujem, katerega imam nekako rad. Vedno si rečem, da se lahko v enem letu veliko spremeni…torej, čakam to leto (smeh).

Kaj sicer najprej opaziš pri nasprotnem spolu?

Lep nasmeh, potem gremo naprej. Rad imam ženske, ki so dobre volje, pozitivne in se ne obremenjujejo preveč same s sabo, to zna biti zelo naporno. Verjetno, ker imam na delovnem področju razburljivo in adrenalinsko življenje, si želim nekoga, da vse skupaj umiri in ne da se še takrat znajdem v dramah!

S čim se te da najhitreje osvojiti?

Da je nekdo preprost in daje veliko pozornost malenkostim, ki delajo celoto. Hitro opazim človeka kakšen je, kako reagira in rad imam, ko je nekdo zadovoljen z res malimi stvarmi v življenju. To se mi zdi prisrčno. Vsi vemo kako bi se obnašali, če bi bili milionarji…v nasprotnem primeru pa se je potrebno precej bolj potruditi in to je tisti zanimivi del pri ljudeh.

Matjaž Kumelj foto: Ivan Bliznetsov

Kaj pa te odbija?

Odbija me, če se dekle dela nedostopno in naduto. S takšnimi jaz nimam skupnega jezika. Mislim, da je to za nek odnos popolnoma odveč. Če se pred mano pojavi nekdo takšen, se kasneje zgodi prav to kar sem omenil. Preveč obremenjevanja z vseh stvari in tega si ne želim. Mogoče iščem dlako v jajcu a želim imeti osebo, ki mi ustreza.

Si imel kdaj kakšne težave s preveč gorečo oboževalko ali oboževalcem?

To je zelo odvisno od trenutkov, ko se več pojavljam v medijih, oddajah … Načeloma nisem imel večih problemov, se pa je že zgodilo, da so bili anonimni klici, oboževalka se je hotel raniti, ker nisem odpisal itn. Žal mi je za njih, ker ni to način za dobiti mojo pozornost, popolnoma nasprotno. Sem pa vedno vessel kakšnega lepega sporočila, tudi pogovora na ulici, zakaj ne. Mogoče je to tisti trenutek, ko se ustavimo in izmenjamo kakšno lepo misel.

prejšnji članek
Bo Cavazza ostal brez Ajde Smrekar?
Svet slavnih
Bo Cavazza ostal brez Ajde Smrekar?
naslednji članek
Ti čevlji se vračajo v modo!
Moda&Lepota
Ti čevlji se vračajo v modo!