krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara in Žiga zopet v akciji

21. 9. 2018; 09.00
Avtor: PR
3c9d4564307b33be9128-bar-lara-in-ziga

Bar foto: PLANET TV

Potem ko je v minulih dneh ob Žigovem vprašanju, ali imata kot par prihodnost ali ne, povsem izgubila živce, ga zmerjala s kretenom in mu zabrusila, da je opravila z njim, si je Lara očitno premislila. V novo jutro se je prebudila v Žigovem objemu.

Čeprav se poznata komaj dva tedna, se je v odnosu Lare in Žige zgodilo več kot kakšnemu drugemu paru v več mesecih. Najprej sta se divje predala strastem, potem sta prešla na nežnejše izkazovanje naklonjenosti, sledil je prvi ljubezenski konflikt, ki ga je sprožil obiska neznanega fanta. Ta je minuli teden v baru obiskal Laro, a se je izkazalo, da ga pozna tudi Žiga - in to že 15 let, saj prihajata iz iste vasi.

Ker je Lara v sobotni oddaji v živo povedala, da ne ve, v kakšnem odnosu je trenutno s tem fantom, katerega identitete ni želela razkriti, in da upa, da jo bo počakal do dne, ko pride ven iz šova, je Žiga od Lare želel izvedeti, ali sploh imata prihodnost skupaj tudi zunaj Bara. Hkrati ji je dal vedeti, da noče biti druga izbira. To je Laro spravilo v slabo voljo in je izgubila živce ter Žigi zabrusila, da se ne bo več ukvarjala z njim in da se bo posvečala le sama sebi. Ter da je z njim zaključila.

A očitno sama s sabo ni zdržala prav dolgo, saj se je kmalu spet vrnila v Žigov objem. Pravzaprav se je jutro po nominacijah, kjer sta Barova golobčka izvedela, da se bosta prav onadva to soboto soočila na vročih stolih in da bo eden od njiju moral zapustiti šov, znova zbudila v njegovem objemu.

prejšnji članek
Kaj storiti, ko vas pestijo utrujenost, bolečine v hrbtenici in sklepih?
Zdravje
Kaj storiti, ko vas pestijo utrujenost, bolečine v hrbtenici in sklepih?
naslednji članek
Tjaša Železnik postrigla dolge lase!
Svet slavnih
Tjaša Železnik postrigla dolge lase!