stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

22. 9. 2018; 05.00
Avtor: D. F., Vklop
tv-moja1

Moja boš foto: Revija Vklop

Pred kratkim se je v zgodbo turške serije Moja boš (Kara Sevda) vključil nov lik, ki je malce popestril dogajanje. Seveda govorimo o jezikavi, sarkastični, nepredvidljivi in inteligentni komisarki Mercan, ki je trdno odločena končati vladavino družine Kozcuoğlu ter na plan spraviti vse njihove umazane skrivnosti.

Ta malce komična vloga je pripadla mladi turški igralki Gizem Karaca, ki je s prepričljivo interpretacijo močno poživila zgodbo in vanjo vnesla tudi nekaj svežine. 25-letna zvezdnica je odraščala v ZDA in Kanadi, v Turčijo je pripotovala šele v najstniških letih. Čeprav se je vpisala na univerzo, je študij ni preveč zanimal, zato je svojo pozornost usmerila na lepotna tekmovanja. Leta 2011 se je prijavila na izbor za miss Turčije ter postala prva spremljevalka, ta dosežek pa ji je istega leta omogočil zastopati državo na tekmovanju za miss sveta. Kot je v Turčiji že v navadi, so jo na tekmovanju opazili producenti in začeli na njena vrata trkati s ponudbami za različna sodelovanja.

Gizem se je na TV-zaslonih prvič pojavila z vlogo v seriji Eve Düşen Yildirim, le nekaj mesecev kasneje je sprejela vlogo v še enem projektu, a so ga odpovedali. Ker je odkrila svojo strast do igralskega poklica, je odpotovala v ZDA in se v New Yorku za nekaj mesecev posvetila študiju igre. Leta 2014 je prvič nastopila v glavni vlogi turškega filma Ljubim te (Seni Seviyorum Adamım), njena pot pa se je po tem začela strmo vzpenjati.

Velikokrat smo priča ljubezni, ki se razvije med igralci, ki zaradi dela veliko časa preživijo skupaj. Tudi Gizem se je leta 2012 zapletla v ljubezensko razmerje s soigralcem Çağatayjem Ulusoyjem, kar pa se ni najbolje končalo, saj sta se, skupaj s še nekaterimi posamezniki, zapletla v velik škandal. Turški policisti so namreč skupino ujeli s prepovedanimi drogami, zaradi česar je bila igralka maja letos obsojena na štiri leta in dva meseca zaporne kazni. Igralka se je na sodbo že pritožila, pred mediji pa na to temo ne želi govoriti. »Vse to se je zgodilo, ko sem imela približno 19 let. Sodni postopek poteka vse od takrat, ob vsaki obravnavi pa se mediji razpišete o tem. Moj odvetnik je že podal javno izjavo, sama pa k njej nimam ničesar dodati,« je dejala v pogovoru s turškimi mediji. Igralka je sicer od septembra lani v zakonu s turškim poslovnežem Kemalom Ekmekçijem.

prejšnji članek
Miha povsem gol na Pop TV? To je povedal!
Resničnostni šovi
Miha povsem gol na Pop TV? To je povedal!
naslednji članek
S tem napitkom bo vaša koža kot iz oglasov!
Moda&Lepota
S tem napitkom bo vaša koža kot iz oglasov!