nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj so Blaža črtali iz Reke ljubezni?

28. 9. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
blaž voranc

Voranca je sprva novica razžalostila. foto: POP TV

Ko je izvedel, da bo njegov lik umrl, je bil šokiran. Simpatični igralec se je sprva spraševal ali je nemara naredil kaj narobe, da so sprejeli takšno odločitev.

Igralec Voranc Boh, ki je v seriji Reka ljubezni upodabljal Blaža, nadaljevanja zgodbe ni prebral v scenariju. O tem, da njegov lik umre, ga je obvestil sam producent in ga tako pripravil na novico, ki je kasneje pretresla tudi njegove soigralce. Da je bil ob tem precej žalosten, ne skriva, pravi celo, da ga je novica šokirala.

"Ja, me je šokiralo. Najprej sem bil žalosten in sem se spraševal, če sem naredil kaj narobe ... Ampak to se zgodi in ene stvari so za zgodbo pomembne in potrebne. In ko sem si to lepo priznal in si s tem prišel na jasno, sem to sprejel," je povedal za POP TV, v nadaljevanju pa pojasnil, da mu bo snemanje serije za vedno ostalo v lepem spominu.

''Spoznal sem veliko super ljudi in se ogromno naučil. Zame je bil celoten proces zelo dragocen. Od samega lika se nisem težko poslovil, ker imam zdaj že nove projekte s katerimi si polnim glavo. Priznam pa, da bom svoje sodelavce pri seriji zelo pogrešal. Bili smo super ekipa in ne dvomim, da se bom z njimi se kdaj srečal.''

Vorac je zadovoljen s svojim delom v seriji.

Vorac je zadovoljen s svojim delom v seriji. foto: POP TV

prejšnji članek
Tako je videti povsem naravna Špela Grošelj!
Svet slavnih
Tako je videti povsem naravna Špela Grošelj!
naslednji članek
Predmeti izginjajo, barovci sumijo to tekmovalko …
Svet slavnih
Predmeti izginjajo, barovci sumijo to tekmovalko …