nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je srčna dama Vida Valiča?

1. 10. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
vid valic

Vid Valič foto: Marko Delbello Ocepek

Takole je, Vid Valič je zaljubljen. Končno. Bojda ne gre za mimobežno romanco, srce mu je namreč ukradla lepa Mariborčanka.

Pa se je zgodilo tudi Vidu, voditelju in stand-up komedijantu, ki je zadnje leto publiko razveseljeval s šovom Tvoj bodoči bivši mož. Medtem ko je polnil dvorane in mimogrede poskrbel za razprodane predstave, je namreč napočil tudi trenutek, ko ga je v srce zadela Amorjeva puščica.

Vid se je namreč med razmišljanji o svojem ljubezenskem in družinskem življenju zaljubil. In kdo je njegova srčna dama? Saj veste, Vid ne bi bil Vid, če slednjega sedaj ne bi nadvse skrbno skrival. Imena torej ne vemo, razkrijemo pa vam že lahko, da dekle prihaja iz Maribora in da je Vida povsem razorožilo. Dolgolasec ji namreč zelo rad v posteljo prinese zajtrk …

Vid na odrih žanje uspehe

Kaj pa sicer počne priljubljeni voditelj? Uh, polno zaposlen je! Če upoštevamo dvomesečne počitnice, je nastopal vsak tretji dan, nič pa ne kaže, da se bo kaj kmalu ustavil. Sinoči, ob obletnici premiere, je denimo še enkrat več razprodal CK Španski borci, nazdravil s publiko in upihnil svečke ob stoti izvedbi hita Tvoj bodoči bivši mož.

Tvoj bodoči bivši mož

Tvoj bodoči bivši mož foto: Urška Boljkovac

prejšnji članek
Rak dojk: pomagajte osveščati!
Svet slavnih
Rak dojk: pomagajte osveščati!
naslednji članek
Priljubljena voditeljica Darja Gajšek je poročena
Svet slavnih
Priljubljena voditeljica Darja Gajšek je poročena