nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barovki Sari 'zarili nož v hrbet'

2. 10. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
sara premrl3

Sara Premrl foto: Planet TV

Letošnja sezona Bara dviguje precej prahu, kako pa je biti del tega resničnostnega sveta, nam je zaupala izpadla barovka Sara, ki je v vrtincu dogajanja bivala skoraj mesec dni. Največja lekcija, ki jo je prejela tekom šova, je ta, da prehitro zaupa ljudem, ki ji nato zarijejo nož v hrbet.

Saro Premrl je ob vstopu v resničnostni šov vodila misel, da se bo poskušala dokazati s trdim delom. V upanju, da boste to opazili tudi gledalci, je tako marljivo poprijela za delo in se trudila, da bi lokal osvojil zastavljene cilje.

Kljub prizadevnosti je igro za 50 tisoč evrov minuli konec tedna zapustila. Ko je stopila na svobodo, je najprej poklicala mamo, da jo povpraša o uspehu sestre, ki je ravno tisti dan tekmovala na državnem prvenstvu. Nato je sledila zabava. ''Najlepše je bilo to, ko sem objela prijatelje in z njimi zažurala,'' pokima Sara, ki je v nadaljevanju spregovorila o svetu, ki ga spremlja na tisoče oči ...

Spremljati tovrsten šov iz udobja domačega naslonjača je seveda nekaj povsem drugega, kot biti eden izmed akterjev, ki živijo pod budnimi očesi kamer. Ste se tedaj, ko ste sprejeli odločitev, da za več mesecev postanete del televizijskega šova, zavedali, kaj to pravzaprav pomeni?

Ko sem se odločila, da se podajam v šov sem nekako vedela v kaj se podajam. Vedela sem kaj pomeni zame, da se v to podajam. Tudi sedaj ko se zunaj, vem kaj je to pomenilo zame, ne oziram se na negativne komentarje.

Sprva stik s tujci, zatem spoznavanje z različnimi karakterji, shajanje z navadami, ki so nemalokrat drugačne od vajenih, zadrževanje čustev, omejitve, svet ki ga spremlja na tisoče oči. Kaj vam je predstavljalo največji izziv?

Največji izziv so mi predstavljale življenjske navade drugih sostanovalcev, vendar sem se po enem tednu nekako navadila na to in se odločila, da raje počistim in sem tiho, kakor da jih prosim da to naredijo.

Zgodba o Baru ji bo ostala v lepem spominu. foto: Osebni arhiv

Za vami je nedvomno preizkušnja, ob kateri ste spoznali tudi sebe, svoj karakter in sposobnost nadzora lastnih čustev, kajne?

Tako je. Spoznala sem, da lahko nadzorujem svojo jezo, ki sem jo pred tem le stežka zadrževala.

Kaj bi rekli, da ste se naučili? - pa pustiva delo v šanku. Zanima me, kaj ste se naučili o ljudeh, zaupanju, vrednotah, človečnosti ...

Naučila sem se to, kar se učim že celo življenje, da prehitro zaupam ljudem, ki mi na koncu zarijejo nož v hrbet.

V kakšnem spominu vam bo ostala zgodba o Baru? Zgodba o Baru mi bo ostala v najlepšem spominu in v ta namen si bom tudi naredila tatu.

Sara Premrl v gostinstvu dela že od 12. leta. foto: Osebni arhiv

Sara Premrl

Sara Premrl foto: Planet TV

prejšnji članek
Tako seksi je izbranka Rajka Hrvatiča!
Svet slavnih
Tako seksi je izbranka Rajka Hrvatiča!
naslednji članek
Horoskop: dan bo zaznamovan z notranjimi spori
Horoskop
Horoskop: dan bo zaznamovan z notranjimi spori