pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočarana gospodinja v bitki z rakom izgubila lase

3. 10. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
marcia cross

Marcia ross foto: Profimedia

Marcia Cross je dolgo časa skrivala, da je zbolela za rakom danke. Po premagani bitki se je odločila, da spregovori o grenki izkušnji, tekom katere je izgubila lase in postala druga oseba.

Marcia Cross se je morala od ognjeno rdečih las posloviti že pred časom. Izgubila jih je tekom bitke z rakom, sledilcem pa je zaupala, da so sedaj dolgi že tri centimetre.

56 - letnica je prehodila težko pot, med katero ni klonila in na koncu slavila zmago. Danes pravi, da je zdrava, srečna, neizmerno vesela in hvaležna, da je živa in bolj prisotna, kot kdajkoli prej.

Da je svojo zgodbo razkrila svetu, se ji zdi modra odločitev, saj je po zapisu občutila veliko olajšanje. ''Potem, ko sem tu objavila svojo fotografijo in zapisala besedi rak in izguba las, sem se počutila osvobojeno in pristno. Ne sprašujem se, zakaj me je to preprosto dejanje tako dvignilo, sem pa hvaležna bogu ali čemurkoli, kar je prispevalo k notranji spodbudi, da se izpostavim,'' je igralka zapisala na Instagramu in se sledilcem zahvalila za vso podporo, ki jo je po objavi prejela v izobilju.

prejšnji članek
Zakaj si morate privoščiti počitek?
Zdravje
Zakaj si morate privoščiti počitek?
naslednji članek
Reka ljubezni: Petra skriva pravi obraz
Svet slavnih
Reka ljubezni: Petra skriva pravi obraz