državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje - v Bar vstopila nova tekmovalka

7. 10. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
anja bar

Anja vstopa v Bar foto: Planet TV

Velik izpad tekmovalcev je ustvarjalce prisilil v to, da so v šov morali vključiti novo tekmovalko. Kljub temu je včeraj Bar moral zapustiti Erik.

"Anja rada potuje in je zelo družabno dekle. V Bar se je prijavila, ker si želi slave in ker bi rada izkusila, kako je bivati pod isto streho s toliko različnimi ljudmi. Če bi morala izbirati med denarjem in slavo, bi izbrala slavo. Prav prepoznavnost je tista, kar v prvi vrsti pričakuje od sodelovanja v resničnostnem šovu, ter posledično kakšne ponudbe za službo. V gostinstvu dela že od 16. leta, nekaj časa je tudi vodila lokal. Pravi, da k vsaki stranki pristopa drugače in da jo imajo stranke rade. Že štiri leta je v resni zvezi, s fantom tudi živita skupaj. Pravi, da ga nikoli ne bi prevarala, da pa je raje v moški kot v ženski družbi. Ne mara zahrbtnih ljudi, ki so do nje prijazni, za hrbtom pa jo obrekujejo in žalijo," so zapisali na uradni strani resničnostnega šova. 

"Barovci bodo z mano pridobili več novih strank, imam dobre ideje, kako napolniti lokal. Sicer pa se mi zdi, da se bom dobro ujela predvsem z Marušo," je ob vstopu povedala Anja.

prejšnji članek
Lara Komar presenetila z globokim dekoltejem
Svet slavnih
Lara Komar presenetila z globokim dekoltejem
naslednji članek
Horoskop: bodite pripravljeni
Horoskop
Horoskop: bodite pripravljeni