profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sestra Indiro spravila do solza

8. 10. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Indira Ekić, Emina Ekić

Indira Ekić in Emina Ekić foto: Mediaspeed

Po izboru Femme Fatale ji je namenila te ganljive besede.

Indira Ekić je bila ena izmed finalistk letošnjega izbora Femme Fatale, ki se je v petek zaključil s svečano prireditvijo v Festivalni dvorani. Velika zmagovalka je postala igralka Lara Komar, ki je bila ob razglasitvi vidno presenečena. Po koncu prireditve pa je Indirina sestra na družbenem omrežju objavila zapis, ki je simpatično svetlolasko spravil do solza. 

"V naših ter očeh mnogih si kljub včerajšnjim rezultatom naša zmagovalka. Imaš vse kar ima prava fatalka in jaz nebi mogla biti bolj vesela zate! V enem letu si dosegla kar mnogim ni uspelo v celem življenju. Biti močna ter se preizkusiti v resničnostnem šovu, se postaviti zase ko je bilo potrebno (saj vsi vemo da televizija ne prikaže vsega), se preizkusiti v vlogi motivatorke, igralke, sovoditeljice, voditeljice, komentatorke, ambasadorke, snemati televizijsko reklamo, biti prikazana na plakatih po vsej Sloveniji, voditi svojo prvo šolo ličenja, doseči čast ter postati nominiranka Femme Fatale in še bi lahko naštevali. Obenem pa skrbeti za svojo zdravje, redno hoditi na treninge ter pisati diplomo," je zapisala Emina. "Nimaš meja Indira, sezi po zvezdah in še naprej boš dosegla nemogoče. Bravo," je še dodala. 

Na zapis pa ji je odgovorila Indira, ki je objavila te besede: "Za vedno hvaležna za najboljšo sestro!  Pustila si me brez besed, s solzami v očeh. Rada te imam Hvala za podporo in dejstvo, da te bom imela celo življenje ob sebi kot najboljšo prijateljico."

Celotna zapisa si lahko preberete spodaj: 

prejšnji članek
Horoskop: Venera ne bo dovolila izmikanja in laži
Horoskop
Horoskop: Venera ne bo dovolila izmikanja in laži
naslednji članek
Ladova izbranka po porodu že v stari rutini
Svet slavnih
Ladova izbranka po porodu že v stari rutini