Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar stopil na oder in zapel

8. 10. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Urška Boljkovac

Ni skrivnost, da je Lado tudi dober pevec, v zadnjem času to vse večkrat tudi dokaže.

V soboto je v SiTi Teatru BTC potekal prav poseben dogodek, na katerem so se številni igralci pridružili glasbenikom in Big Bandom ter tako proslavili Sitijevih 10 let. Med njimi je bil recimo tudi Lado Bizovičar, ki se je zopet dokazal s svojim glasbenim znanjem in tudi lastno interpretacijo pesmi Chandelier, ki jo v osnovi izvaja pevka Sia. Podprla ga je tudi njegova izbranka Anela Šabanagić, ki se že vrača na slovensko sceno. Na Instagramu je namreč delila fotografijo, ki je nastala ob Ladovem pevskem nastopu in pripisala: "Ponosna". 

Rifle in Lado Bizovičar foto: Urška Boljkovac

V hipu, ko je program, za katerega je scenarij napisal Nejc Gazvoda, s standardom Feeling Good odprl voditelj Klemen Slakonja, je bilo jasno, da čaka gledalce glasbena poslastica. To so ob Big Bandu RTVS pod vodstvom Patrika Grebla stkali tudi Lado Bizovičar, Janez Hočevar Rifle, Aleksandra Ilijevski, Jure Ivanušič, Jose, Benč, Romana Krajnčan, Vesna Pernarčič, Vesna Zornik, Mia Žnidarič in komik Uroš Kuzman. V tej vlogi pa se je prvič znašel programski vodja SiTija, Uroš Fürst, ki je z Anjo Strajnar odpel zimzelenček Ti si rekla sonce. Polona Vetrih je spomnila, da je SiTi zrasel na temeljih Teatra Komedija, nosila pa je šal, ki ji ga je ob otvoritvi pred 17 leti podaril takratni in sedanji predsednik uprave BTC, Jože Mermal.

Klemen Slakonja foto: Urška Boljkovac


In tudi SiTi Teater vodi ženska, Ana Kajzer, ki vmes ustvari še kak dokumentarec. Dejstvo, da je hči Mladega leva pa je najbrž krivo, da je SiTi ob uprizarjanju dobrih komedij in predstav za otroke tudi prostor, kjer je doma vrhunska glasba. S to bodo leto stregli v serijah Big Band @ SiTi (Ana Bezjak sings Monk, Swing’n’Christmas z Vox Arsano, Elevators, Trije tenorji, Mia Žnidarič) ter SiTi za dobro musko z akustičnimi specialkami (Siddharta, Neisha, Slon in Sadež, Hamo in Rudi Bučar, Adi Smolar, Neomi, Severa Gjurin), vmes pa bo tam tudi kak izvenserijski koncert. Že ta četrtek bo slovensko-britanska skupina Generator predstavila album Open Eyes.

Saša Pavlin Stošič, Uroš Fürst foto: Mediaspeed


S SiTijevo rojstnodnevno torto so se ob ustvarjalcih programa med drugimi posladkali tudi Mitja Rotovnik, Iztok Valič, Elza Budau, Jonas Žnidaršič, Pižama, Tešky, Perica Jerković, Bojan Emeršič, Nina Valič, Žan Papič, Violeta Tomič, Mojca Fatur, Neisha in Saša Pavlin Stošič.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Premislite, preden spregovorite!
Horoskop
Dnevni horoskop: Premislite, preden spregovorite!
naslednji članek
Kate Hudson svetu predstavila novorojenko
Svet slavnih
Kate Hudson svetu predstavila novorojenko