Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok: Konec za 2Cellos?

29. 10. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
2cellos
"Posvetila se bova nekaterim drugim stvarem v življenju," je za hrvaške medije razkril Hauser.

Luka Šulić in Stjepan Hauser, dvojec, ki je v preteklih letih postal prepoznaven z neverjetnimi priredbami na svojih glasbilih, se za vsaj nekaj časa umika iz glasbenega sveta. Tako je za hrvaški RTL vsaj razkril Hauser, ki ob tem poudarja, da sta resnično pretiravala. 

Dvojec 2Cellos, ki je pred dnevi izdal svoj peti studijski album Let There Be Cello, je pred veliko prelomnico v svoji skupni karieri. "Bilo je noro. Življenje, ritem in tempo so bili ubijalski. Resnično sva pretiravala. Dvesto letov na leto, stalni koncerti, potovanja po vseh kontinentih, snemanja ... Enostavno se morava umakniti od tega," je za hrvaški RTL povedal hrvaški glasbenik. K temu je še dodal, da se bosta posvetila nekaterim drugim stvarem v življenju ob tem pa ni zagotovil, da se bosta kot svetovno uspešen dvojec kmalu vrnila v svet glasbe. "Naredila bova zdrav počitek, povzeti vse v glavi in ko prideva k sebi, če prideva, greva lahko zopet naprej," so besede, zaradi katerih so oboževalci zelo zaskrbljeni. 

2 cellos foto: agencija Antonov

Mojstra na odru ... foto: Simone Di Luca

Pred Luko in Stjepanom je sicer še kar nekaj nastopov, s katerimi bosta promovirala tudi zadnji izdani album. Novembra se najprej odpravljata na ljubo Japonsko in nato še na turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji. Februarja pa ju čaka še turneja po Združenih državah Amerike, ki naj bi jo zaključila v aprilu. Po vseh teh nastopih pa naj bi nastopil premor v njuni skupni karieri, ki pa sicer ni prvi. 

Hrvaški mediji pa ugibajo, da se bo Hauser posvetil samostojnim projektom, Šulić pa predvsem ženi in sinu. 

prejšnji članek
Zdaj je znano, zakaj Lado nosi kapo!
Resničnostni šovi
Zdaj je znano, zakaj Lado nosi kapo!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čas je za tisti pogovor ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Čas je za tisti pogovor ...