testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miša Molk vstopa v svet komedije?

31. 10. 2018; 11.00
Avtor: P.R.
molk misa-ziga culiberg

Miša Molk foto: Žiga Culiberg

Spregovorila bo o odraščanju na Vrhniki, študiju, karieri in tudi o zasebnemu življenju ...

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, se bo 6. novembra pridružila novi obliki spontane komedije, ki bo v SiTi Teatru BTC vsak mesec na zabaven način osvetlila preteklost in razmišljanja znanih Slovencev in Slovenk. Miša bo v novem talk-show formatu nastopila kot prva gostja. 

V torek, 6. novembra 2018, ob 20. uri v Siti Teatru BTC bodo igralci IGLU (Improvizacijsko gledališče Ljubljana) s kolegi iz impro sveta predstavili nov format, ki bo uprizoril in predstavil življenja slovenskih medijskih zvezd.

V živo: Miša Molk


Preko formata pogovorne oddaje bodo improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana - IGLU izvedeli zanimivosti, anekdote, filozofijo in tudi kakšno pikantno podrobnost gosta ali gostje in jih tudi odigrali. Včasih v obliki improviziranega skeča, spet drugič v obliki improviziranega songa ali daljšega filmskega doživetja v žanru, ki ga bo določilo občinstvo!
Gostja premiernega šova bo Miša Molk - TV voditeljica, novinarka, urednica in nedvomno prva dama slovenske televizije. Skozi sproščen pogovor bomo izvedeli vse o njenem odraščanju na Vrhniki, študiju na FSPN, kjer je njena diploma prejela študentsko Prešernovo nagrado, njenih začetkih in uspešni karieri na RTV Slovenija ter o zasebnem življenju. Skratka, cel kup zanimivosti, ki bodo navdihnili improvizatorje za duhovite prizore v živo!

IGLU foto: Promocijski material

Vsak prvi torek v mesecu z novimi gosti


Na premierni izvedbi predstave bo vlogo voditelja prevzel Vid Sodnik (oddaji Na lepše in Osvežilna fronta na RTV Slovenija), Mišino življenje bodo interpretirali Juš Milčinski, Peter Frankl, Maja Dekleva Lapajne in Rok Bohinc, za glasbo v živo pa bo poskrbel Goran Završnik. Predstava 'V Živo!' se bo tako v sezoni 2018/19 zgodila vsak prvi torek v mesecu, vedno z gostom ali gostjo iz medijska sveta.

prejšnji članek
Poročil se je s 23 let mlajšo
Svet slavnih
Poročil se je s 23 let mlajšo
naslednji članek
Ronaldo je kralj Instagrama
Svet slavnih
Ronaldo je kralj Instagrama
#nasazenazenska
nasazenazenska