zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novega fanta ne skriva več

6. 11. 2018; 08.00
Avtor: T.J.
Steve Kazee, Jenna Dewan

Jenna Dewan foto: Profimedia

Že nekaj tednov se šušlja, da si je Jenna Dewan po ločitvi od Channinga Tatuma omislila novega partnerja. Zdaj je končno postalo jasno, kdo je novi moški v njenem življenju.

Srečnežu, ki ljubi 37-letno ameriško igralko in plesalko, je ime Steve Kazee in je prav tako igralec. Treba je sicer priznati, da ni tako slaven (in seksi) kot njen nekdanji mož Channing, a tudi Steve ni ravno kakšen brezveznik. Ustvarjalci revije People so se dokopali do fotografij, na katerih se zaljubljenca, ki se očitno ne nameravata več skrivati, z roko v roki sprehajata po ulicah Palm Springsa. In kdo je pravzaprav (skrivnostni) Steve?

Steve Kazee, Jenna Dewan foto: Profimedia

Gre za 43-letnega igralca in pevca, ki v pretežni meri nastopa v serijah in muzikalih. Med drugim je dobil manjše vloge v serijah Brez sramu, Slepa pega in Nashville, trenutno pa v chicaškem gledališču Oriental Theatre v muzikalu Čedno dekle, gledališki priredbi istoimenske filmske uspešnice iz leta 1990, upodablja glavnega junaka Edwarda. Leta 2012 je za vlogo v muzikalu Once osvojil nagrado tony za najboljšega igralca v muzikalu, leto dni pozneje pa mu je pripadel celo grammy, in sicer za najboljši album muzikala.

prejšnji članek
Klemen Bunderla krvavel iz glave ...
Zdravje
Klemen Bunderla krvavel iz glave ...
naslednji članek
Nika Zorjan povsem neprepoznavna!
Svet slavnih
Nika Zorjan povsem neprepoznavna!