pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba
| V. M.

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Na talente ga je na skrivaj prijavila njegova draga Maša., POP TV

Glasbenik inoT je nadarjena umetnik, ki je publiko na odru šova Slovenija ima talent presenetil z eksplozijo kreativnosti. Kljub stoječim ovacijam vrednem talentu ostaja neverjetno skromen, kar zagotovo izvira iz grenke preteklosti …

Za simpatičnim glasbenikom je težka pot, ki jo je zaznamovalo zlasti žalostno otroštvo, droge v obdobju adolescence in toksično razmerje v odraslosti, tekom katerega je zapadel v depresijo, pozabil na ustvarjanje in se zredil za 30 kilogramov.

Kot je pojasnil za POP TV, domači niso cenili umetnosti, tudi vrstniki ga niso razumeli, spominja se, da so znali biti precej kruti. Tudi sicer je bil doma bolj pomemben šport, šola in kasneje služba, za tisto, kar ga je resnično veselilo, pa nekako ni bilo posluha. "Vedno sem iskal odobritev okolice in družine in nikoli nisem cenil svojega daru."

Foto: POP TV - 'Od danes je Slovenija tudi malo moja dezela.'

inoT iskreno pove, da je v najstniških letih izgubil občutek za realnost, uteho pa je poiskal v drogah. Obdobje, ki je sledilo, je bilo najtežje v njegovem življenju. Znašel se je v toksičnem razmerju s tedanjo partnerico, s katero sta se odselila na svoje. "Začeli so se napadi panike, ki jih nisem znal kontrolirati. V tistem času sem se s tedanjo partnerico odselil na svoje in začela sva znova. To je bilo zame najbolj težko obdobje mojega življenja, kjer sta kar nekaj leta dominirala strah in tesnoba. Samo, da je kdo omenil glasbo in risanje, kakršna koli stimulacija me je vrgla iz tira in mi povzročala bolečino."

Vsi ti grenki spomini so danes le del preteklosti zaradi katerih je danes boljši človek. Kot pravi, mu je glasba rešila življenje, največjo oporo pa vidi v partnerici Maši. ' Začel sem verjeti vase, verjeti vase in ustvarjati, ker sem to dolžen samemu sebi. Biti jaz, biti srečen, brez strahu in brez cenzure."