favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Glava družine se petelini, hlapec mu nastavlja ogledalo …

20. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
nik glava družine

Novi glava družine je Nik. foto: POP TV

Tjaša je ob odhodu poskrbela, da bo pred tekmovalci še posebej nemiren teden. Vloge so se premešale, dogajanje pa so popestrili še tekmovalci, ki so drug drugemu nastavili ogledalo …

Tjaša je po pričakovanjih za glavo družine izbrala Nika, ki se v vlogi 'šefa' počuti sila pomembnega. Nik nad Tjašino odločitvijo seveda ni bil presenečen in je skupaj z Aneto že stkal idejo, kako se bosta lotila tekmovalcev. Odločila sta se namreč, da jim bosta vrnila udarec, prvo potezo pa sta zadala z izborom dekle in hlapca. Vlogi sta dodelila Anni in Franku.

Milo za žajfo: Franko v novi vlogi …

No, a tudi Anna in Franko sta sprejela enako odločitev kot Aneta in Nik. Zlasti Franko, ki je odločen, da se pri nalogah ne bo trudil, saj je tudi Nik požvižgal na naloge in odnos, ki ga zapoveduje vloga hlapca. "Imel bom tak odnos, kot ga je on imel do mene – se bom naspal, si vzel čas, se učil. Navodil tako ne bo dajal, sam se pa ne bom lomil zanj," je dejal Franko, ki se namerava maščevati tako, da bo nasprotnikom nastavil ogledalo.

Dekla je postala Anna, hlapec pa Franko. foto: POP TV

Nemir med tekmovalci

Nemir je prisoten tudi med ostalimi člani družine. Čeprav je Denis marljivo poprijel za delo in slednjega ne namerava bojkotirati, pa ne varčuje z besedami. Težko namreč gleda Aneto in Nika, ki po njegovem mnenju le redko poprimeta za delo. "O, Aneta, celo delaš? Svaka čast! Kaj si pa prejšnji teden naredila? Ne bodi pametna in zapri kljun!"

Nik prekipeva od ponosa.

Nik prekipeva od ponosa. foto: POP TV

prejšnji članek
inoT, ko ugasnejo kamere …
Resničnostni šovi
inoT, ko ugasnejo kamere …
naslednji članek
Dnevni horoskop: Ne odlašajte več!
Horoskop
Dnevni horoskop: Ne odlašajte več!
#obraziavenija
obraziavenija