pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdaj je jasno, zakaj so igralski par ujeli z dvojčki!

21. 11. 2018; 09.15
Avtor: V. M.
irena

Irena (Lara Komar) in Rok (Tadej Pišek) foto: POP TV

Ko je bila Irena na malih zaslonih še v veselem pričakovanju, je na spletnih zidovih presenetila fotografija, na kateri sta bodoča starša fotografirana ob vozičku za dvojčke. Tedaj smo se spraševali ali bosta nemara Irena in Rok postala starša dvojčkov. No, slednje se v Reki ljubezni ni zgodilo, medtem ko se za kamero prav zares izmenjujeta dva mala nadebudneža …

Ustvarjalci priljubljene serije Reka ljubezni so javnosti postregli z zanimivimi utrinki iz snemanja. Kdo bi si mislil, a najmlajša člana igralske zasedbe, Emila in Helenco, upodabljata dva para dvojčkov. To je bil tudi razlog, da se je na prizorišču snemanja znašel voziček za dvojčke, ki je v javnosti sprožil ugibanja, ali bosta nemara Rok in Irena postala starša dveh malih sončkov.

Heleno igrata dvojčici Miša in Manca. foto: Ksaver Šinkar

Spoznajte najmlajše člane igralske zasedbe

Ste se malo zmedli? Kdo igra koga? Najmlajša igralca serije reka ljubezni upodabljajo štirje otroci. Valentinino hčerko Helenco igrata enoletni dvojčici Miša in Manca, sinka Irene in Roka, torej malega Emila pa šestmesečna dečka Lucijan in Florijan.

Emila igrata Lucijan in Florjan. foto: Ksaver Šinkar

In kako se imajo otroci na snemanju? Je sodelovanje v seriji naporno? Kako so jih sprejeli ostali člani igralske ekipe? Takole pravita ponosni mamici Diana Cetin in Tina Fijavž …

"Otroka na snemanju zelo uživata. Florijan se je na primer zelo navadil na Tadeja. Zelo mu je všeč in res je vesel, ko ga zagleda. Lucijan pa se je nekoliko bolj navadil na Laro. Vsak ima torej svoj par (smeh)," je pojasnila mamica Diana.

"Punci sta zares zelo radi med ljudmi, veliko se jima dogaja. Ko jih ekipa ogovarja, se odzivata in spremljata vso dogajanje. Spremljata tudi mikrofone in ostale rekvizite. Zamotita se, veliko stvari ju zanima. Vsako malenkost primeta tudi v roke in usta, to so zdaj ta leta," je povedala Tina.

Veliko smo naredili skupnih fotografij tudi z ostalimi igralci, tako da sta kar priljubljena," je povedala Florijanova in Lucijanova mama.

Veliko smo naredili skupnih fotografij tudi z ostalimi igralci, tako da sta kar priljubljena," je povedala Florijanova in Lucijanova mama. foto: Ksaver Šinkar

'Ekipo sta očarali,' pravi mama dvojčic Maše in Mance.

'Ekipo sta očarali,' pravi mama dvojčic Maše in Mance. foto: Ksaver Šinkar

prejšnji članek
Domen Valič razgalil svoje telo
Svet slavnih
Domen Valič razgalil svoje telo
naslednji članek
Indira razkrila, koliko kilogramov ima
Svet slavnih
Indira razkrila, koliko kilogramov ima