pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž spet v objemu Reke ljubezni!

23. 11. 2018; 11.00
Avtor: Vesna Meško
Voranc Boh

Voranc se je kot Blaž Slak v seriji Reka ljubezni mnogim zelo vtisnil v srce. foto: POP TV

Na uho nam je prišla vest, da so Voranca Boha ujeli v pisani družbi ekipe, ki ustvarja zgodbo o Reki ljubezni. Čemu se je široko nasmejan objemal z znanimi obrazi likov priljubljene serije?

Ekipa igralcev in ustvarjalcev serije Reka ljubezni je na interni zabavi proslavila in nazdravila uspešnemu snemanju tekoče sezone. Na slavje so kakopak povabili tudi igralca Voraca Boha, ki je na malih zaslonih upodobil danes pokojnega Blaža. Čeprav je seriji moral pomahati v slovo, kljub temu predstavlja pomemben del ekipe, sledi namreč ni pustil le na malih zaslonih, pač pa tudi med igralskimi kolegi.

Voranc Boh foto: Pop TV

Pa smo ga ob tem pocukali za rokav, da nam zaupa, kako preživlja čas, odkar ga ne spremljamo več na malih zaslonih. Kot nam je zaupal, je sedaj osredotočen predvsem na druge projekte, v tem času je namreč že posnel novo humoristično serijo Lajf je tekma, ki jo bomo lahko spremljali na VOYO v začetku prihodnjega leta.

"Vedno sem si želel bit del komične serije in priznam, da je zelo zabavno. 'Lajf je tekma' je cringe komedija,'' pokima in besedo pojasni s pomočjo opisa spletne enciklopedije: ''cringe je odziv na sramežljivost in nerodnost v družbenih situacijah. In najboljši trenutki nastanejo takrat, ko prizore odigramo resno.''

In kdaj je sam zabeležil takšne edinstvene trenutke? ''Moji najljubši trenutki so nastali takrat, ko smo morali prekiniti snemanje, ker smo se začeli smejati samim sebi,'' nam je smeje se zaupal Voranc.

prejšnji članek
Je tu konec bitke med Angelino Jolie in Bradom Pittom?
Svet slavnih
Je tu konec bitke med Angelino Jolie in Bradom Pittom?
naslednji članek
Katarini Čas vrnili identiteto
Svet slavnih
Katarini Čas vrnili identiteto