Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Po izpovedi o nasilju se je javila Nikova sestra!

24. 11. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
nik triler

Nik Triler foto: POP TV

Večerno oddajo je sinoči zaznamovala Nikova izpoved, tekom katere je obudil žalostne spomine na svoje otroštvo. Tekmovalec je razkril temno plat svoje družine, kar pa je razžalostilo njegovo sestro, ki je izpoved spremljala pred domačim zaslonom.

Nik ne skriva naklonjenosti do svoje mame Goge, za katero pravi, da jo ima najraje na svetu, saj je zaradi nje zrasel v takšnega fanta. Lepe besede je načel tudi za svojega očima, ki mu je hvaležen, da mu je nadomestil pravega očeta, s katerim že deset let ni imel stikov.

V žalostni izpovedi se je dotaknil težavnega obdobja, ki ga je skupaj s sestro preživljal v rani mladosti. Pojasnil je, da sta se starša ločila, ko je bil še majhen in da ima tudi sestro, ki pa je pravzaprav ne dojema v tej vlogi.

"Imam sestro, ampak je nimam za sestro. Kdorkoli me vpraša, mu zaradi preteklosti rečem, da sem edinec. Udarila je mojo mami, se grdo obnašala do mene, ista je kot moj biološki oče. Ko je imela otroka, je prepovedala stike, zato sem mami rekel, da bom tudi jaz imel otroke, da bo lahko vse, česar ni mogla doživeti z njenimi otroki, doživela z mojimi," je pojasnil svojo plat zgodbe Nik in v nadaljevanju razkril, kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati njihovega doma, ko je še živel s svojim očetom "Nočem slišati zanj, ker je tepel mojo mami, zapadel v alkohol in se tudi do mene grdo obnašal."

'Jaz se tem ljudem nimam kaj dokazovati, najpomembnejše mi je mnenje moje mami, ker sva skupaj preživela toliko težkih trenutkov.' foto: POP TV

A medtem, ko so gledalci pomislili, da resničnostni šov ni kraj za javno pranje umazanega perila in se ob enem spraševali, kakšna je očetova in sestrina plat zgodbe, je na družabnem omrežju presenetilo sporočilo Nikove sestre Maje. Tudi slednja je spremljala bratovo izpoved in prebirala komentarje pod spletnimi objavami. Tako se je odločila, da se na kratko javi z naslednjim zapisom: ''Marsikaj se je dogajalo, čista resnica. Da je šel pa javno blatiti in ponižati LASTNO SESTRO, katera je celo otroštvo skrbela zanj, to je pa zelo, zelo žalostno! Predvsem pa, če se že nekaj pove, naj se potem pove še razlog, vendar žal mali Nikec ne pozna razloga, ker se take stvari enostavno niso dogajale,'' je zapisala Maja, ki je v preteklem mesecu že drugič postala mamica.

prejšnji članek
Zaroka ene izmed najuspešnejših slovenskih plesalk
Svet slavnih
Zaroka ene izmed najuspešnejših slovenskih plesalk
naslednji članek
Smrt v družini Isaaca Palme
Svet slavnih
Smrt v družini Isaaca Palme