Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica telenovel se je zapletla z mehiškim predsednikom

25. 11. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Angélica Rivera

Angélica Rivera in njen mož, trenutni mehiški predsednik. foto: Profimedia

Številne zvezdnice telenovel so se že zapletle v ljubezenska razmerja z različnimi politiki. Katera in kako se je zgodba končala?

Zvezdnica telenovele Rebelde, pevka in igralka Anahí, se je aprila 2015 poročila z guvernerjem Chiapasa v Mehiki, Manuelom Velascom Coellom, s katerim sta razmerje začela leta 2012. Tako je postala prva dama te sicer zelo revne mehiške pokrajine. Par se je prvega otroka, sina Manuela, razveselil januarja 2017, na položaju pa bo guverner zagotovo še do 9. decembra, ko se mu izteče mandat.

Anahi foto: Profimedia


Victoria Ruffo in Omar Fayad sta leta 2016 praznovala 15. obletnico zakona, v katerem sta se jima rodila dva otroka. Istega leta je bil Omar izvoljen kot guverner Hidalga v Mehiki. Igralka kljub temu nadaljuje s svojo uspešno kariero.

Victoria Ruffo foto: Profimedia


Angélica Rivera se je leta 2010 poročila z Enriquejem Peño Nietom, ki je leta 2012 postal 57. mehiški predsednik, svoj stolček pa bo zapustil 1. decembra letos. Zadnjih šet let je tako nekoč zelo priljubljena igralka, večkrat smo jo lahko spremljali tudi v telenovelah v Sloveniji, postala mehiška prva dama, od leta 2013 pa se je zavzemala predvsem za razvoj sektorja za družine. Večkrat so jo obtožili, da je zaradi svoje priljubljenosti odigrala ključno vlogo pri izvolitvi, tudi zadnja leta pa je javnost bolj kot predsednik navduševala ona.

Ludwika Paleta foto: Profimedia

Mehiška igralka poljskih korenin Ludwika Paleta, ki smo jo v Sloveniji spremljali v telenoveli Brezno ljubezni, se je leta 2013 drugič poročila s sinom nekdanjega mehiškega predsednika, Emilianom Salinasom Occellijem, s katerim sta se razveselila dvojčkov. Iz prejšnjega zakona ima Ludwika že sina.

prejšnji članek
Slavnemu raperju Lindsay Lohan ni všeč
Svet slavnih
Slavnemu raperju Lindsay Lohan ni všeč
naslednji članek
Bajaga povedal resnico o legendarnih rockerskih zabavah
Zdravje
Bajaga povedal resnico o legendarnih rockerskih zabavah
#obraziavenija
obraziavenija