nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Imela je fantastičnega ljubimca

4. 12. 2018; 07.45
Avtor: T.J.
Mel B

Zvezdnica naj bi zaradi ekstravagantnega življenja s Stephenom potrošila ves zaslužek iz časov skupine Spice Girls (približno 40 milijonov evrov). foto: Reuters

Mel B, ki trenutno promovira svojo avtobiografijo Brutally Honest, je izdala sočno podrobnost iz svojega spolnega življenja.

Nekdanja članica dekliške zasedbe Spice Girls je pohvalila posteljne veščine svojega glasbenega kolega Petra Andreja, ki ga je spoznala leta 1996. Takrat je Mel B ravno začenjala kariero z omenjeno skupino, Peter pa je žel uspehe s svojo prvo in edino uspešnico Mysterious Girl. »Bil je fantastičen ljubimec. Poleg tega je bil izredno vljuden, vsakič me je vprašal, ali me lahko poljubi,« je za časnik The Guardian izdala 43-letna angleška pevka in igralka, ki je še dodala, da je bil njen dve leti starejši kolega vedno pripravljen za akcijo. Zvezdnika sta se videvala približno devet mesecev. Mel B se s koncem afere ni pretirano obremenjevala, drugače pa je bilo s Petrom, ki je nekoč v intervjujih vedno znova govoril o tem, da mu je 'spajsica' zlomila srce. Njegove srčne rane so se očitno že zacelile, saj sta danes dobra prijatelja.

prejšnji članek
Nika Zorjan prejela najlepše darilo
Svet slavnih
Nika Zorjan prejela najlepše darilo
naslednji članek
Finalisti šokirani: Zdenka pokazala zobe
Resničnostni šovi
Finalisti šokirani: Zdenka pokazala zobe
#nasazenazenska
nasazenazenska