Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Škugor obljublja romantični december!

5. 12. 2018; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
skugor_marko-1

Marko Škugor foto: Skugor

Marko Škugor, hrvaški tenorist angelskega glasu in prvi glas Dalmacije, ki občinstva po Balkanu pušča brez besed, marsikomu pa s svojim petjem tudi privabi solze na obraz, bo letošnji praznični december v Sloveniji obarval z romantiko!

Marko Škugor beleži številne uspehe in nagrade, kot svoj največji uspeh pa izpostavlja, da je ostal preprost, ljubeč in zna ceniti družino in prijateljstvo, kar marsikdo v njegovem poklicu izgubi. Na vsakem koncertu da od sebe najboljše kar lahko, se potrudi po svojih najboljših močeh, da ljudje domov odidejo zadovoljni. In prav zato smo lahko navdušeni, da si je za decembrsko turnejo izbral Slovenijo.

Marko Škugor je svojo pevsko kariero začel s klapskim petjem (klapa Maslina, Kampanel), nato se je podal na samostojno pot, kar šteje med najboljše odločitve v karieri, saj se je le tako lahko popolnoma prepustil glasbi.

Svojo decembrsko turnejo bo Marko Škugor 8.12. 2018 začel v Škofji Loki, dan kasneje, 9.12., bo nastopil v Radljah ob Dravi, 14.12. sledi koncert v Podčetrtku, 15.12. v Puconcih ter 16.12. v Gorišnici. Seveda se decembrska turneja Marka Škugorja še ne zaključi, saj že 22.12. nastopa v Novi Gorici, 23.12. v Vojniku, prav v Vojniku pa se njegova turneja tudi zaključi, z zadnjim koncertom 26.12.2018, kjer bo nastopil v družbi svojih prijateljev in pričaral pravo decembrsko romantiko.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na vseh Petrolih, poštah in seveda na spletu s klikom TUKAJ.

prejšnji članek
Slovenska pevka popolnoma neprepoznavna
Svet slavnih
Slovenska pevka popolnoma neprepoznavna
naslednji članek
Sabina zahteva odškodnino: 'Zmago so mi vzeli iz rok!'
Resničnostni šovi
Sabina zahteva odškodnino: 'Zmago so mi vzeli iz rok!'