Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tri leta po smrti Simone Weiss bitka na sodišču

8. 12. 2018; 07.00
Avtor: K. P., Novice Svet24
simona weiss

Pevka je umrla decembra leta 2015 po težkem boju z rakom. foto: arhiv

Zlata Pražnikar Vrbnjak trdi, da se ji godi krivica in da jo je dr. Sanela Banović po krivem obtožila, da je slavni pevki aplicirala morfij. Zdravnico se je odločila tožiti.

Dogajanje sega v leto 2015, a zadeva nove razsežnosti pridobiva šele več let kasneje. Medicinska sestra Simone Weiss, Zlata Pražnikar Vrbnjak, je zoper dr. Sanelo Banović vložila zasebno tožbo zaradi obrekovanja. Kaj se je dogajalo med zdravljenjem priljubljene pevke, da več let po njeni smrti to še vedno buri duhove?

Devetnajstega decembra bodo minila tri leta od smrti kraljice ljudskih src, Simone Weiss, za katero je bil usoden rak. Uspešna in popularna pevka je štela komaj 52 let. A kar se je dogajalo, medtem ko je ležala v bolnišnici, še vedno dviguje prah. Ni jasno, kdo ji je apliciral morfij – močno protibolečinsko sredstvo, ki ga med kemoterapijo, ki jo je prejemala, naj ne bi smela prejeti. Morfij je namreč na podlagi naših virov Weissovi povzročil zaplete, na srečo ne usodnih.

Zdravnica jo prijavi

Dr. Sanela Banovič naj bi aplikacijo morfija očitala medicinski sestri Zlatki Pražnikar Vrbnjak, ki je skrbela za bolno pevko. A Pražnikar Vrbnjakova trdi, da naj bi bila tega obtožena po krivem, saj da v noči na 2. november 2015 Weissovi ni na lastno pest spremenila terapije in ji dala morfija, zaradi česar naj bi jo zdravnica prijavila vodstvu klinike. Menda je takrat niti v službi ni bilo.

Več informacij najdete TUKAJ! 

Zdravnica Sanelo Banović, ki je javnosti poznana ne samo kot zdravnica, ampak tudi priljubljena predavateljica o kvalitetnem življenju, zaradi obrekovanja toži medicinska sestra.

Zdravnica Sanelo Banović, ki je javnosti poznana ne samo kot zdravnica, ampak tudi priljubljena predavateljica o kvalitetnem življenju, zaradi obrekovanja toži medicinska sestra. foto: Mediaspeed

Medicinska sestra Zlatka Pražnikar Vrbnjak pravi, da so jo po krivem obtožili.

Medicinska sestra Zlatka Pražnikar Vrbnjak pravi, da so jo po krivem obtožili. foto: Društvo medicinskih sester

Medicinska sestra trdi, da ni na lastno pest aplicirala morfija.

Medicinska sestra trdi, da ni na lastno pest aplicirala morfija. foto: dreamstime

prejšnji članek
Finalist Franko Bajc prisega na družino
Resničnostni šovi
Finalist Franko Bajc prisega na družino
naslednji članek
Kraljica naredila red med Kate in Meghan
Svet slavnih
Kraljica naredila red med Kate in Meghan