vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković z novim partnerjem pobegnila v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 20. januarja

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.
| K.K.

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.

UMA, PR

Zgodba v novem videospotu je takšna, da se robotka i-UMA z glasbo zbudi v življenje ter zbeži iz robotiziranega sveta v svobodo.

UMA ni le novi umetniški vzdevek Urške Majdič (prej Billysi), ampak predvsem njena nova, kreativna in navdušujoče dinamična zasedba, ki šteje 5-6 članov. Prekaljeni glasbeniki iz različnih glasbenih voda so zbrani v zanimivi sinergiji in prepletanju zvrsti zasedbe. Kot pravi ustanoviteljica, pevka in glavna avtorica zasedbe, Urška.Pesem 'Le začuti' je bila prvič v živo izvedena maja lani na čustvenem koncertu “Duša” Urške Majdič z zasedbo v Cankarjevem domu. Koncert je bil izveden natanko ob obletnici smrti njenega očeta in takrat so bile številne sveže pesmi premierno predstavljene. Po letu dni so pesmi dobile svojo pravo obliko pa tudi zasedba pod imenom UMA; predstavili so Čarobni vrt, jeseni Nikoli sam, zdaj še Le začuti.Spomladi 2019 gre skupina UMA na turnejo po Sloveniji, datume pa bodo objavili februarja.

»Želela sem si video, ki bi prenesel močno sporočilo pesmi in da gledalca popelje v določene občutke. Ne le glasba, tudi barve in potek v videu. Naša domišljija je brezmejna, kar pa je v nasprotju z budgetom - pa nas to ni ustavilo. S to ekipo je več kot uspelo«, pravi Urška.