bolero 06 Odkrito.si

Znan slovenski igralec odšel od doma pri zgodnjih...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 18. junija

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Letališče Maribor Svet24.si

Letališče Maribor bodo namesto Kitajcev po novem...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

DSC_1004 Njena.si

Indira prvič po šovu ni pripravljena na kopalke

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.
| K.K.

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.

UMA, PR

Zgodba v novem videospotu je takšna, da se robotka i-UMA z glasbo zbudi v življenje ter zbeži iz robotiziranega sveta v svobodo.

UMA ni le novi umetniški vzdevek Urške Majdič (prej Billysi), ampak predvsem njena nova, kreativna in navdušujoče dinamična zasedba, ki šteje 5-6 članov. Prekaljeni glasbeniki iz različnih glasbenih voda so zbrani v zanimivi sinergiji in prepletanju zvrsti zasedbe. Kot pravi ustanoviteljica, pevka in glavna avtorica zasedbe, Urška.Pesem 'Le začuti' je bila prvič v živo izvedena maja lani na čustvenem koncertu “Duša” Urške Majdič z zasedbo v Cankarjevem domu. Koncert je bil izveden natanko ob obletnici smrti njenega očeta in takrat so bile številne sveže pesmi premierno predstavljene. Po letu dni so pesmi dobile svojo pravo obliko pa tudi zasedba pod imenom UMA; predstavili so Čarobni vrt, jeseni Nikoli sam, zdaj še Le začuti.Spomladi 2019 gre skupina UMA na turnejo po Sloveniji, datume pa bodo objavili februarja.

»Želela sem si video, ki bi prenesel močno sporočilo pesmi in da gledalca popelje v določene občutke. Ne le glasba, tudi barve in potek v videu. Naša domišljija je brezmejna, kar pa je v nasprotju z budgetom - pa nas to ni ustavilo. S to ekipo je več kot uspelo«, pravi Urška.