vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.
| K.K.

Otopela družba se mora prebuditi, sporoča UMA.

UMA, PR

Zgodba v novem videospotu je takšna, da se robotka i-UMA z glasbo zbudi v življenje ter zbeži iz robotiziranega sveta v svobodo.

UMA ni le novi umetniški vzdevek Urške Majdič (prej Billysi), ampak predvsem njena nova, kreativna in navdušujoče dinamična zasedba, ki šteje 5-6 članov. Prekaljeni glasbeniki iz različnih glasbenih voda so zbrani v zanimivi sinergiji in prepletanju zvrsti zasedbe. Kot pravi ustanoviteljica, pevka in glavna avtorica zasedbe, Urška.Pesem 'Le začuti' je bila prvič v živo izvedena maja lani na čustvenem koncertu “Duša” Urške Majdič z zasedbo v Cankarjevem domu. Koncert je bil izveden natanko ob obletnici smrti njenega očeta in takrat so bile številne sveže pesmi premierno predstavljene. Po letu dni so pesmi dobile svojo pravo obliko pa tudi zasedba pod imenom UMA; predstavili so Čarobni vrt, jeseni Nikoli sam, zdaj še Le začuti.Spomladi 2019 gre skupina UMA na turnejo po Sloveniji, datume pa bodo objavili februarja.

»Želela sem si video, ki bi prenesel močno sporočilo pesmi in da gledalca popelje v določene občutke. Ne le glasba, tudi barve in potek v videu. Naša domišljija je brezmejna, kar pa je v nasprotju z budgetom - pa nas to ni ustavilo. S to ekipo je več kot uspelo«, pravi Urška.