cooper 1 Odkrito.si

Dokončno je počilo!

suma jane dark Svet24.si

Prebolela je bulimijo, sedaj je ponosna na svojih ...

vila Petisvet.si

Zaprosimo za pomoč vile - ljubljene angele ...

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

reka 2 Svet24.si

Glavna igralka in igralec skupaj tudi po ...

TANJA ŽAGAR Njena.si

Tanja Žagar delila 23 let staro fotografijo

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z drugačno podobo

Osupljiva sprememba: Blaž postal lep kot maneken
| Vesna Meško

Osupljiva sprememba: Blaž postal lep kot maneken

Blaž ob prijavi v šov ..., Planet Tv

Simpatični Blaž Hudelja je ponovno poskrbel za vizualno spremembo, ki je ni moč spregledati. Da je lep kot maneken, se strinjajo prijatelji in oboževalci.

Finalist druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija Blaž Hudelja je poskrbel, da so se mnogi vanj zazrli odprtih ust. Postaven mladenič si je namreč poleg dodelane postave omislil še svežo spremembo barve las. Postal je blondinec in z novo podobo požel nemalo komplimentov.

''Ja, spremembo barve las sem si obljubljal že takoj po šovu, toda nekako nisem našel dovolj poguma za izvedbo (smeh). Mislim, da je bil prav zdaj pravi čas, da vizualno nekaj spremenim na sebi, pa ne vem zakaj, verjetno za to, ker prihaja čas praznikov, božička …'' se smeji svetlolasec in nadaljuje, da mu je modno pričesko uredil prijatelj Gašper Kramar, s katerim skupaj občasno trenirata.

Blaž se še vedno redno poti v fitnesu. Marljivega stopanja po poti zdravega življenjskega sloga namreč ni opustil. Pravzaprav klesanju postave namenja še več časa kot poprej, kar se nedvomno pozna že na prvi pogled. ''V zadnjem obdobju se nekoliko bolj posvečam delu in pa fitnesu, v prihajajočem letu sem si namreč zadal tudi nekaj novih ciljev, ki jih želim uresničiti. Podpore in motivacije mi ob tem ne manjka, saj mi pri treningih pomaga in svetuje Gašper Grom,'' hvaležno pokima Hudelja.