900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Osupljiva sprememba: Blaž postal lep kot maneken

11. 12. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
blaž hudelja

Blaž ob vstopu v shujšavelni šov. foto: Planet Tv

Simpatični Blaž Hudelja je ponovno poskrbel za vizualno spremembo, ki je ni moč spregledati. Da je lep kot maneken, se strinjajo prijatelji in oboževalci.

Finalist druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija Blaž Hudelja je poskrbel, da so se mnogi vanj zazrli odprtih ust. Postaven mladenič si je namreč poleg dodelane postave omislil še svežo spremembo barve las. Postal je blondinec in z novo podobo požel nemalo komplimentov.

''Ja, spremembo barve las sem si obljubljal že takoj po šovu, toda nekako nisem našel dovolj poguma za izvedbo (smeh). Mislim, da je bil prav zdaj pravi čas, da vizualno nekaj spremenim na sebi, pa ne vem zakaj, verjetno za to, ker prihaja čas praznikov, božička …'' se smeji svetlolasec in nadaljuje, da mu je modno pričesko uredil prijatelj Gašper Kramar, s katerim skupaj občasno trenirata.

Blaž se še vedno redno poti v fitnesu. Marljivega stopanja po poti zdravega življenjskega sloga namreč ni opustil. Pravzaprav klesanju postave namenja še več časa kot poprej, kar se nedvomno pozna že na prvi pogled. ''V zadnjem obdobju se nekoliko bolj posvečam delu in pa fitnesu, v prihajajočem letu sem si namreč zadal tudi nekaj novih ciljev, ki jih želim uresničiti. Podpore in motivacije mi ob tem ne manjka, saj mi pri treningih pomaga in svetuje Gašper Grom,'' hvaležno pokima Hudelja.

Blaž Hudelja

Blaž Hudelja foto: SportClub/Anže Krže

prejšnji članek
Naj bo zimska nega kože letos vaša prioriteta
Moda&Lepota
Naj bo zimska nega kože letos vaša prioriteta
naslednji članek
Dnevni horoskop: Kako vam kaže zdravje?
Horoskop
Dnevni horoskop: Kako vam kaže zdravje?