wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

spider-man1 Svet24.si

Slovenski Ryan Gosling bo dodobra premešal ...

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

gokman tanis Svet24.si

Družinski obračun ali terorizem? 37-letnik v ...

Felicite Tomlinson Svet24.si

Družinska tragedija: najprej ostal brez mame, ...

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in Roka?
| Vesna Meško

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in Roka?

Bosta našla skupno besedo?, POP TV

Uh, kakšna drama in napetost, ki ji kar ni videti konca. Morda niste vedeli, a konec se še prehitro približuje, zlasti, ker ni videti, da bosta Rok in Irena našla skupno besedo …

Priljubljeni parček se je znašel na razpotju. Glavna lika zgodbe, Rok in Irena Slak, stojita vsak na svojem bregu reke, sprta in nič kaj priljubljena pri gledalcih. Bo zgodba zaplula v prijetnejše vode in ali je slednje glede na približevanje konca tretje sezone sploh mogoče izpeljati? Odvija se namreč zadnjih dvanajst delov tretje sezone, ki bodo odslej na malih ekranih od ponedeljka do petka, poslednji pa bo na sporedu v četrtek 27. decembra.

Kot so nam zaupali na POP TV, se bo na malih ekranih odvilo še veliko napetosti, preden se bomo lahko vsaj nekoliko pomirili in nam ob enem namignili, da ni rečeno, da bosta zakonca Slak do konca sezone sploh našla skupno besedo.

Foto: POP TV - Drama v Reki ljubezni ... Ju bo zbližala grenka situacija, ki bo povezana z Emilom?

''Tretja sezona je za Ireno in Roka prinesla številčne preizkušnje, ne samo, da sta se znašla v novi, starševski vlogi, znašla sta se v dinamiki odnosov, ki so ju zavrteli v razburljiv vrtinec. In medtem ko plujeta med starševskimi obveznostmi in svojim odnosom, ju priganjajo grehi preteklosti, spremembe in vprašanje, pred kakšnim izzivom se je v tem trenutku znašel njun odnos. Že v tem tednu ju bo znova zbližala situacija, ki bo povezana z Emilom in spremljali bomo za vso družino pretresljive dogodke. A bo to dovolj, da bodo čustva, ki še zmeraj obstajajo med njima premagala številčna nesoglasja, ali ju bo prehitel konec sezone?'' je v zapis strnila besede predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plusu.