cooper 1 Odkrito.si

Dokončno je počilo!

suma jane dark Svet24.si

Prebolela je bulimijo, sedaj je ponosna na svojih ...

vila Petisvet.si

Zaprosimo za pomoč vile - ljubljene angele ...

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

reka 2 Svet24.si

Glavna igralka in igralec skupaj tudi po ...

TANJA ŽAGAR Njena.si

Tanja Žagar delila 23 let staro fotografijo

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z drugačno podobo

Finaliste Kmetije pričakala 600 glava množica
| K.M.

Finaliste Kmetije pričakala 600 glava množica

Zvezde dogodka: Denis, Nik, Franko, Natalija in Aneta., Miro Majcen

Finalisti Kmetije so se srečali s svojimi oboževalci. Na prvi dogodek v sklopu tridnevnega dogajanja, ki se nadaljuje v sredo v Mariboru in v petek v Velenju, je prišlo 600 oboževalcev.

Finalisti Kmetije so se včeraj v trgovskem centru Jager v Celju srečali s svojimi oboževalci. Na prvi dogodek v sklopu tridnevnega dogajanja, ki se nadaljuje v sredo v Mariboru in v petek v Velenju, je prišlo kar 600 oboževalcev. Evforija se je do 17. ure, ko so Aneta, Denis, Franko, Nik in voditeljica Natalija stopili pred množico, stopnjevala. Na vprašanje povezovalke, koga najtežje pričakujejo, pa so se zaslišali vzkliki: »Aneta, Aneta, Aneta ...«

Foto: Miro Majcen - Kmetija

Foto: Miro Majcen - Kmetija


Nasmejani finalisti in Natalija so z veseljem stopili pred množico, delili avtograme in delali selfie. Vsi skupaj pa v izjavah v en glas zatrjevali: »Mislili smo si, da nas bo prišlo pogledati veliko ljudi, a to je presenetilo vse.« Franko je sramežjivo razlagal, da je, ko je bil mlajši, vedno pogledoval v tujino zvezdnike, ko je bila okoli njih evforija in si ni nikoli mislil, da bo kdaj tudi okoli njega. Aneta je bila presenečena, koliko žensk jo podpira. Denis pa je ostal tudi na dogodku prijetno »skregan« z Aneto in se je z mnogimi oboževalci pošalil, da jim ne da podpisa, ker imajo Anetinega, a seveda se je le šalil - podpis je dal prav vsem. Tudi Nik, ki je novinec, saj edini od finalistov še ni nastopil v nobenem resničnostnem šovu, se je zabaval in bil nad množico več kot navdušen.

Foto: Miro Majcen - Kmetija

Foto: Miro Majcen - KmetijaNaslednja dogodka meet&greet v trgovskih centrih Jager sta v sredo ob 17. uri v Mariboru in v petek v Velenju. Veliki finale pa v soboto ob 20. uri na POP TV, ko bomo v živo dobili zmagovalca Kmetije 2018.