900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Denis in Franko o napadih na Aneto

12. 12. 2018; 07.00
Avtor: V.M.
finalisti

Finalisti imajo med gledalci veliko podporo. foto: POP TV

Še danes ni povsem jasno, kaj se je med tekmovalci zares odvijalo a posestvu. Tako kot v odnosih, ki jih imamo v resničnem svetu, imajo tudi tekmovalci vsak svojo zgodbo in pogled na posamezno situacijo. Kakšni pa so vzroki za konflikte z Aneto v očeh Franka in Denisa?

Tekom klepeta v živo, ki se je odvijal na facebook strani Kmetije, sta Denis in Franko spregovorila tudi o nesoglasjih z Aneto. Kako sta se odzvala na vprašanje gledalke, ki je namignila, da je bila Aneta žrtev tekmovalcev, ki so se je želeli znebiti?

Gledalka Ivanka: ''Zakaj sta bila tako napadalna do Anete? Ali je razlog to, ker sta v njej videla konkurenco?''

Denis: ''Jaz nisem bil niti malo napadalen. Niti je nisem videl kot konkurence, ker potem si je ne bi puščal za na konec. To kar je bilo, si je želela, to si je zaslužila. Mogoče sem bil celo malo premil.''

Franko: ''Tudi jaz mislim, da ni bil razlog konkurenca. Je pa tako, da če te določene stvari zmotijo, poveš. Jaz se s tem nisem preveč obremenjeval, lahko bi kdaj kaj več rekel, ampak mislim, da toliko kot je bilo, je bilo iz moje strani povsem dovolj.''

Da je Aneta prava borka, je dokazala že večkrat. Pa je dovolj močna, spretna in modra, da užene v rog tudi Franka in Denisa? Finalista zatrjujeta, da v areni ne bo milosti. Kako se bo razpletlo, pa bomo videli že čez nekaj dni.

Klepet v živjo ...

Klepet v živjo ... foto: POP TV

prejšnji članek
Takšna je Tjaša Kokalj Jerala v realnem svetu
Moda&Lepota
Takšna je Tjaša Kokalj Jerala v realnem svetu
naslednji članek
Dnevni horoskop: Ne zaupajte vsem
Horoskop
Dnevni horoskop: Ne zaupajte vsem