wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

spider-man1 Svet24.si

Slovenski Ryan Gosling bo dodobra premešal ...

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

gokman tanis Svet24.si

Družinski obračun ali terorizem? 37-letnik v ...

Felicite Tomlinson Svet24.si

Družinska tragedija: najprej ostal brez mame, ...

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Nina Donelli zapustila hrvaškega zvezdnika?
| K.M.

Nina Donelli zapustila hrvaškega zvezdnika?

Mlada pevka se lahko pohvali s tem, da je ena od redkih slovenskih izvajalcev, ki jim je uspel prodor na tržišča držav nekdanje Jugoslavije, M24.si

Je Nina Donelli s tem zapisom potrdila, da sta se s hrvaškim igralcem in zvezdnikom telenovele Larina izbira Ivanom Hercegom razšla? On pravi drugače ...

Poleti je slovenska pevka Nina Donelli presenetila z razmerjem s kar 17 let starejšim hrvaškim igralcem Ivanome Hercegom, ki ste ga slovenski gledalci vzljubili predvsem v vlogi Jakova Zlatarja v telenoveli Larin izbor. Ko je novica o razmerju prišla v javnost, sta se zvezdnika tudi nehala skrivati in sta se večkrat skupaj pojavila v javnosti, na dogodke sta recimo prišla tudi z roko v roki. Očitno pa je pravljice konec. Kakšna pa je resnica? 

Nina je razmerje pred meseci potrdila v intervjuju a Exkluziv, kjer je povedala: "Pomembno je, da imaš podporo osebe, ki je ob temi vsak dan. O Ivanu ne želim govoriti, najin dogovor je, da v javnosti o razmerju ne govoriva in da pozornosti ne usmerjava na njo." Tega sta se oba tudi držala, vse dokler ni Ivan včeraj na Instagramu ob fotografiji iz Amsterdama zapisal: "Drage novinarje prosim, da nehajo pisati na pamet, stvar je, da nisem v nikakršni vezi s spoštovano gospodično Nino Donelli in da tudi nikoli nisem bil." 

Na ta zapis pa se je na svojem Facebooku oglasila tudi Nina, ki je senco vrgla na domnevno nekdanjega izbranca. "Že dva dneva mi telefon ne nega zvoniti, zaradi številnih novinarskih vprašanj o mojem odnosu s spoštovanim Ivanom Hercegom. Lahko samo rečem, da dekle z enaindvajsetimi leti ne potrebujem partnerja starega osemintrideset let, ki ga moram financirati in zanj skrbeti. To je vse, kar bom rekla o tem," je zapisala Nina in svoje sledilce raje povabila na številne decembrske koncerte. 

Ste začutili sarkazem?