profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hotel je seksati s 13-letnico

19. 12. 2018; 10.00
Avtor: T. J.
stoney westmoreland

Disneyjev zvezdnik je prek aplikacije za zmenke navezal stik s 13-letnico in jo poskušal spraviti v posteljo. foto: Profimedia

Odgovorni pri televizijski mreži Disney Channel so odpustili Stoneyja Westmorelanda, ki se sooča z očitki, da je mladoletno osebo napeljeval k spolnemu odnosu.

Policisti so v Salt Lake Cityju v ameriški zvezni državi Utah že v petek, 14. decembra, odvzeli prostost 48-letnemu Stoneyju Westmorelandu. Gre za igralca, ki v seriji Andi Mack, ki jo predvaja slovita televizijska mreža Disney Channel, upodablja Hama Macka. Stoney se sooča z očitki, da je komaj 13-letnemu dekletu pošiljal neprimerna sporočila, ki jim je priložil tudi svoje gole fotografije. Stik z mladoletnico je menda navezal prek aplikacije za zmenke, nato pa se je nameraval z njo dobiti v hotelski sobi in imeti spolni odnos. Eden od odgovornih pri omenjeni televizijski mreži je potrdil informacijo o njegovi aretaciji in dodal, da so igralca odpustili. Osumljenec se je znašel v preiskovalnem zaporu, varščina pa znaša 30 tisoč dolarjev.   

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Pripravljeni boste na vse!
Horoskop
Dnevni horoskop: Pripravljeni boste na vse!
naslednji članek
Pitbull si je umazal roke
Svet slavnih
Pitbull si je umazal roke