volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome se je življenje obrnilo na glavo

19. 12. 2018; 08.30
Avtor: Vesna Meško
salome2

Salome foto: Nina Žnideršič

Salome bo letošnje leto zaključila v velikem slogu. V minulih mesecih je namreč nanizala toliko uspehov, da se zdi svet, v katerem se giba danes, skorajda kot najbolj neverjetne sanje.

Med dosežke, ki so najbolj zaznamovali njeno pot, zagotovo sodi priljubljena gledališka predstava Menopavza, v kateri je stopila v čevlje igralke in se suvereno postavila ob bok igralske zasedbe, ki jo sestavljajo Helena Blagne, Zvezdana Mlakar in Urška Vučak Markež.

In če so bili nekateri nekoliko skeptični, kako se bo Salome znašla v vlogi igralke, je že s prvim nastopom pometla s slehernimi dvomi in dokazala, da premore obilje igralskega talenta. Gledalci namreč vedo povedati, da jih je tekom predstave navdušila zlasti 50-letnica, pri čemer ne varčujejo s komplimenti in odkritimi pohvalami.

Pa Salome? Ko smo ji omenili pohvale gledalcev, ji je na obrazu zaigral nasmeh. Da je hvaležna za odziv in vesela za tako veliko zanimanje. Menopavza je namreč za letošnje leto skorajda povsem razprodana, ostala je le še peščica vstopnic, kar je nedvomno velik dosežek.

Kako pa se je pripravljala na predstavo? Je bilo učenje teksta in upodobitev na odrskih deskah zanjo velik zalogaj? ''Ne, vse sem osvojila v mesecu in pol. Vase sem srkala kot spužva (smeh). Največ sem se naučila v tako kratkem času, kar je fascinantno, glede na to, da sem prišla brez izkušenj,'' nam je pojasnila med klepetom in dodala, da danes živi življenje prave dive. ''Imamo po dve predstavi na dan,'' je pokimala, mi pa smo se strinjali, da je vse kar doživlja ob spominih na minula leta resnično čaroben preskok …

Menopavza

Menopavza foto: Vito Tofaj

prejšnji članek
Ideja Natalije Kolšek, s katero boste ogreli srca najdražjih
Svet slavnih
Ideja Natalije Kolšek, s katero boste ogreli srca najdražjih
naslednji članek
FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle
Svet slavnih
FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle