stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Marjetka v finalu zapustila žirantski stol!

20. 12. 2018; 12.00
Avtor: V.M.
zirija  (3)

Marjetka Vovk foto: POP TV

Marjetka bo v finalni oddaji zakuhala nekaj prav posebnega. Že sedaj vam lahko prišepnemo, da je v soboto ne bomo videli zgolj v vlogi žirantke …

Zadnja oddaja sedme sezone šova Slovenija ima talent bo postregla s številnimi glasbenimi presenečenji. Tudi takšnimi, ki sicer ne bodo uvrščena na lestvico nastopov, ki se potegujejo za zmago. Med slednjimi se bo znašla tudi žirantka in pevka Marjetka Vovk, ki bo na slavnem odru pokazala, kako zveni nov glasbeni projekt dua Maraaya.

"Maraaya & Jazzilaz je zgodba, v katero sem se zaljubila. Zato sem se z veseljem odzvala, da se na koncu točke Vroče, 'našim' talentom pridruživa z Raayem in najino osemčlansko zasedbo. Ponavadi nastope opazujem v varnem udobju žirantskega stolčka, tokrat pa bom lahko tudi sama preizkusila tremo in občutke, ki bo spremljala finaliste (smeh). Ponosna sem, da je pesem 'Here for you' letos uporabilo za svojo predstavitev kar nekaj talentov, zato je bila prava odločitev, da jo skupaj z Maraaya & Jazzilaz predstavimo v popolnoma novi, swing podobi. Verjamem, da bo celotna točka Vroče & Here For You nekaj, kar bo pika na i za napeto finale, ki ga nestrpno pričakujemo vsi," je Marjetka pojasnila za POP TV.

Maraaya & Jazzilaz

Maraaya & Jazzilaz foto: POP TV

prejšnji članek
Zakaj so najbolj prijazni ljudje pogosto razočarani in prizadeti?
Odnosi
Zakaj so najbolj prijazni ljudje pogosto razočarani in prizadeti?
naslednji članek
Ota Širca Roš bo drugič mamica!
Svet slavnih
Ota Širca Roš bo drugič mamica!