Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talent inoT zaradi stresa zbolel

21. 12. 2018; 10.00
Avtor: Vesna Meško
inoT

inoT foto: POP TV

Talent Toni je nastop v finalu šova Slovenija ima talent vzel sila resno. Da bi se dobro pripravil, je pustil službo, zaradi vsega stresa pa je za namenček še zbolel.

Finalisti šova Slovenija ima talent so na trnih, pred njimi je namreč dan, ko bodo lahko uresničili svoje sanje. Med njimi je tudi španski glasbeni umetnik inoT, ki pa mu je v precej neprimernem trenutku ponagajalo zdravje. V kratkem klepetu nam je zaupal, kaj se dogaja …

V nedeljo se bo za vas odvil izjemno pomemben večer. Pričakovanja gledalcev in žirije so velika, menite, da boste lahko s svojim nastopom zopet poskrbeli za presežek doslej videnega?

Ne vem, če bom dosegel oz. presegel pričakovanja. V bistvu me je zelo strah (smeh). Poskušam najti ravnotežje med 'kaj delaš' in 'kako to delaš' ... Čeprav glede 'kaj delaš', po avdicijski oddaji s šestimi glasovi in polfinalu s sedmimi, se možnosti kateremukoli pevcu precej zmanjšajo, sploh če bi rad publiko presenetil. Ampak na željo publike bom kar ostal na tej liniji in naredil vse, kar je v moji moči in še več, da bo točka uspela.

Zasledili smo, da ste zboleli. Vam je ponagajal prehlad? Ste zaradi tega prikrajšani za vaje, saj morate paziti na glas?

Odločil sem se, da se grem vse ali nič in moral sem pustiti službo na Mallorci za celo sezono, tako da sem bil pod kar velikim stresom zadnje tedne in mislim, da sem ravno zato zbolel ravno par dni pred prihodom v Ljubljano. Ampak zdaj, ko sem že tukaj, sem bolj osredotočen, bolj miren, počivam, kolikor lahko, da bi bil na nivoju, ki ga finale zahteva. Držimo pesti.

Lukas in Lea sta ponosna, da je Toni njun očim.

Lukas in Lea sta ponosna, da je Toni njun očim. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Henrik je tako zelo napredoval
Svet slavnih
Henrik je tako zelo napredoval
naslednji članek
Iris Mulej bo zopet mamica
Svet slavnih
Iris Mulej bo zopet mamica