stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Faziletina hči v seriji z očetom, v resnici pa z njegovim ...

21. 12. 2018; 12.01
Avtor: T.P.
Faziletina hči

Lepa Ece v resnici ljubi soigralca, ki ga v seriji Pohlepna gospa Fazilet gledamo v vlogi bogatega Egemenovega sina Yagiza. foto: PS

Turška telenovela Pohlepna gospa Fazilet, ki jo predvaja Pop TV, žanje lepe uspehe gledanosti, prah pa dvigujejo tudi glavni igralci.

Zaplet serije tiči v želji revne mame Fazilet, da spravi svoji hčerki do bogastva, pa čeprav za ceno njune sreče in prave ljubezni.

Svoje skupne fotografije objavljata tudi na družbenih omrežjih. foto: PS

Fazilet skupaj s hčerkama Ece in Hazan živi skromno življenje. Po moževi smrti je postala jezna in zagrenjena, toda še vedno sanja o slavi in denarju na drugem bregu Bosporja. Prepričana je, da se bodo njene sanje uresničile s pomočjo mlajše Ece, v kateri vidi sebe. Ece si želi uspeti v manekenskih vodah, zato jo Fazilet spremlja na vsako avdicijo.

Povsod ju vidijo skupaj. foto: PS

Starejša Hazan medtem še vedno krivi mamo za očetovo smrt ter prezira njeno obsedenost z lepoto, zato se skriva za moškimi oblačili. Ko Fazilet in njenima hčerkama pot prekriža bogata družina Egemen, nihče ne sluti, da se bodo njihova življenja za vedno spremenila. Vendar denar ni garancija za srečno, uspešno in zdravo življenje, kar mora gospa Fazilet bo okusiti na lastni koži.

V seriji se bogata Egemanova sinova Yagiz in Sinan zaljubita v Faziletino starejšo hčerko Hazan, mlajšo Ece pa poroči njun ovdoveli oče Hazim Egeman.

V telenoveli je lepi Yagiz precej strog in hladen do očetove najstniške žene Ece, v resničnem življenju pa naj bi do nje gojil precej bolj topla in nežna čustva. Turški mediji namreč pišejo, da naj bi bila igralca Afra Saraçoglu (Ece) in Caglar Ertugrul (Yagiz) zasebno v intimni zvezi

Že med snemanjem serije naj bi imela zelo pristen odnos, skupaj naj bi hodila na večerje, svoje skupne fotografije pa sta objavila celo na družbenih omrežjih.

prejšnji članek
Noseča tudi Maja Martina Merljak
Svet slavnih
Noseča tudi Maja Martina Merljak
naslednji članek
Henrik je tako zelo napredoval
Svet slavnih
Henrik je tako zelo napredoval