1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Dončič trenutno najbolj vroča tema na Twitterju!

24. 12. 2018; 09.00
Avtor: V.M.
Luka Dončić

Luka Dončić foto: Reuters

Luka Dončić je med sobotno tekmo padel na otroka. A brez skrbi, nesrečen dogodek se je končal s širokim nasmehom devetletnika. Nad gesto, ki je sledila po nezgodi, je sila ponosna tudi košarkaševa mama, Mirjam Poterbin. Priljubljenost čudežnega dečka je tekom vikenda tudi sicer narasla do vrhunca, zaradi sinočnje tekme je namreč postal najbolj vroča tema, Luka Dončić pa najpogosteje uporabljeno ime na družabnem omrežju Twitter.

Čudežni deček Luka Dončić je med sobotno tekmo doživel manjšo nezgodo. Med polaganjem je namreč nerodno padel v avt in ob tem trčil v devetletnega dečka, ki je s staršema sedel ob robu igrišča. Mali Eric Kocher je utrpel udarec pod brado in bil ob tem močno šokiran. Podobno se je nemara počutil tudi Luka, ki je nemudoma izrazil skrb za mladega oboževalca.

foto: Reuters

A prijazna gesta, ki jo je košarkaški zvezdnik izvedel v nadaljevanju, je omilila boleče spoznavanje s čudežnim dečkom. Luka je namreč kasneje slekel svoj dres, ga podpisal in ga poklonil Ericu, ki je bil nad darilom več kot navdušen.

Večer je bil tako zanj prepoln presenečenj, ki mu bodo ostali v večnem spominu. Karte za tekmo je namreč prejel za božično darilo, da pa bo na sedežih pod košem doživel še takšno akcijsko srečanje, pa si ni predstavljal niti v sanjah …

Priljubljenost čudežnega dečka je tekom vikenda tudi sicer narasla do vrhunca, zaradi sinočnje tekme je namreč postal najbolj vroča tema na Twitterju, kjer je Luka najpogosteje uporabljeno ime na družabnem omrežju Twitter. Luka je namreč v šestih stotinkah zadel neverjetno trojko, s katero je izsilil podaljške. 

View this post on Instagram

That’s why Iam so proud of my son#mypride#my

A post shared by Mirjam Poterbin (@mirjampoterbin) on

prejšnji članek
Kmetica Monika sumljivo skrivnostna - kaj se dogaja?
Resničnostni šovi
Kmetica Monika sumljivo skrivnostna - kaj se dogaja?
naslednji članek
Simona Weiss: Ob obletnici čustven zapis njenih najbližjih
Svet slavnih
Simona Weiss: Ob obletnici čustven zapis njenih najbližjih