profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fotografija Maje Keuc po lepotni operaciji?

29. 12. 2018; 08.15
Avtor: V.M.
maja keuc

Izvrstna pevka Maja Keuc foto: Mediaspeed.net

Če vam ne bi povedali, kdo je na spodnji fotografiji, nemara sploh ne bi vedeli, da je sivolaska simpatična Maja Keuc, kajne? Oboževalci so ob tem postregli z namigi, da se je morda podala na lepotno operacijo, Maja, pa je hitro postregla s pojasnilom, ki je pregnalo vse dvome ...

O Maji Keuc v zadnjem času ne slišimo kaj dosti, živi in ustvarja namreč v Stockholmu, kamor se je preselila pred šestimi leti. Prav tam se je odvilo najtežje obdobje v njenem življenju, saj se je ob tem, ko je razprla krila, morala soočiti še z novo kulturo, jezikom in neznanim okoljem.

Nadarjene pevke težka pot kakopak ni odvrnila od zastavljenih ciljev. Z marljivim delom ji je uspelo z odliko končati študij glasbe, nato pa se je podala v ustvarjanje glasbene pravljice, ki jo plete pod že znanim umetniškim imenom Amaya.

Je pa Maja oboževalce presenetila s spremembo, ki se ne dotika ustvarjanja glasbe. Zamislila si je namreč nov videz, ki je njeno toplo podobo spremenil v srebrnolaso vilinko. Oboževalci so ob tem hitro opazili, da si tudi v obraz ni nič kaj podobna, zato je pevka v instagram zgodbo dodala sporočilo, tekom katerega je pojasnila nastanek posnetka:

"Torej, sivih las še nimam ... To je trik z lasuljo ... Tudi nosu si nisem operirala, kot lahko vidite ... Temu se reče konturing ... Moj telefon ima en zelo prisrčen filter, ki ga iskreno, sploh ne znam izklopiti ... Vse je dobro."

prejšnji članek
Obraz POP TV oznanil veselo novico
Svet slavnih
Obraz POP TV oznanil veselo novico
naslednji članek
Tako se je poslovil Slavko Bobovnik
Svet slavnih
Tako se je poslovil Slavko Bobovnik