profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Jakov Fak pokazal notranjost svojega doma

2. 1. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
jakov fak_medalja_OI

Jakov Fak z medaljo. foto: STA

Športnik ni pokazal samo hiše, ampak razkril tudi osebno ozadje. Ob tem pa izraža upanje, da je na Gorenjskem dober sosed.

Slovenski biatlonec Jakov Fak si je uredil družinsko hišo v slovenskih Lescah. Zdaj pa je s svojimi oboževalci delil tudi nekaj utrinkov iz njene notranjosti. 

"Sladki domeh. Prvi božič in prazniki v moji in ženini novi hiši. Ta hiša je zame en velik življenjski projekt. Ta veliko stvari kot športnik trdo delam že skoraj vse življenje. In da v istem letu zgradim hišo in osvojim olimpijsko kolajno, si štejem za lep uspeh," je zapisal Jakov in razkril še nekaj osebnega ozadja. "Osem let nazaj sem prišel v Slovenijo in takrat sem se odločil, da bom svojo prihodnost zgradil tukaj. Osem let kasneje, s pomočjo veliko ljudi to, je to realnost, tole je zdaj moja nova hiša. Zame dom pomeni prostor, kamor se vedno znova vračaš - iz potovanj in tekmovanj po celem svetu. Tu je prostor, kjer te čakajo tvoji najbližji in kjer preživljaš svoje najpomembnejše trenutke v življenju. Hiša ponuja stik z naravo in vrtom, notranjost pa je popolnoma prilagojena življenju mlade družine in regeneraciji po napornih treningih. Hiša je fantastična, zgrajena samo iz naravnih materialov, od izolacije do celotne konstrukcije ter kritine, varčna in okolju prijazna. Že vse življenje sem zelo tesno povezan z naravo, in to je nekaj, kar želim prenesti na svoje otroke. Z ženo Matejo sva dobila punčko Milo, ki ima zdaj tudi svoj dom. Vesel sem, da je moja prihodnost na prelepem Gorenjskem. Gorenjci so me res lepo sprejeli, upam da sem dober sosed."

prejšnji članek
Z zelišči do vitkejše postave
Zdravje
Z zelišči do vitkejše postave
naslednji članek
Dobrodelnica Ana Lukner je noseča
Svet slavnih
Dobrodelnica Ana Lukner je noseča