901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran Šarac zaročen 3 leta po smrti Simone

2. 1. 2019; 06.41
Avtor: K.M.
sarac goran

Goran Šarac je iskreno spregovoril o pokojni ženi Simoni in novi spremljevalki Jani. foto: Revija Zvezde

Novico je objavil na družbenem omrežju.

Tri leta po smrti kraljice ljudskih src in njegove največje ljubezni Simone Weiss, se je očitno Goran Šarac zopet zaročil. Pred časom je Goran razkril, da je njihov dom zopet obiskala sreča, kar je zapisal tudi ob tretji obletnici Simonine smrti: "Po treh letih, se je božič znova vrnil v naš dom, znova živimo in se jih veselimo, tako ko nekoč."

Zdaj pa je razmerje z Jano uradno potrdil tudi z velikim korakom, vsaj če verjamemo objavi na Facebooku. 

Simona Weiss z možem Goranom foto: Vir: arhiv Svet24

No, tako je vsaj zapisal na družbenem omrežju, kjer je svoj status spremenil v 'zaročen' in sicer s svetlolaso Jano Polak, za katero je že nekaj časa znano, da je njegova partnerka. Seveda so se takoj po objavi usule številne čestitke, na katere se ne Goran ne Jana zaenkrat še nista odzvala. Je bilo pa moč v komentarjih zaslediti komentar Goranovega in Simoninega sina Simona, ki je zapisal: "Čestitke iz srca." Oglasil pa se je tudi sin Mikija, Kristjan Šarac, ta pa je čestital z besedami: "Včeraj sem napovedal, da se bo to zgodilo. Čestitam."

Goran Šarac in Jana foto: Revija Zvezde

Goran je oktobra v oddaji Od blizu voditeljici Vesni Milek razkril, da mu je Simona Weiss na nek način dovolila novo razmerje. "Simona je vedela, da kot človek potrebujem nekoga ob sebi in mi je dala tudi blagoslov za to," je takrat na robu solza priznal Goran. Takrat je Jana na Facebooku zapisala: "Iskren, odkrit pogovor o življenju, uspehu, sreči in žalosti. Hvala Vesna Milek, za srčnost, ki jo nosiš in povabilo Gorana v oddajo. Ga. Manca Košir, samo minuta druženja in par besed z vami je veličastnih, ostanejo. Seveda draga Sonja Javornik, vezni člen vsega, vztrajna in pozitivna. Goran Sarac, tebi pa hvala, da sem imela in imam še vedno možnost spoznati tvojo veliko inteligenco, videnja našega življenja, prijateljstva, ljubezni, odpuščanja, plemenitosti, etične drže, razdajanja do svojih najbližjih, šibkejših. Enostavno, še dolgo BODI."

prejšnji članek
Igralec Forest Whitaker se ločuje
Svet slavnih
Igralec Forest Whitaker se ločuje
naslednji članek
Zvezda serije Lepotica in zver dvakrat ločena
Svet slavnih
Zvezda serije Lepotica in zver dvakrat ločena
#nasazenazenska
nasazenazenska