Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec Bara postal Sandi

5. 1. 2019; 10.17
Avtor: K.M.
1535533733129_Sandi_Jug_Profil

Sandi Jug foto: Planet TV

Ste zadovoljni s končnim zmagovalcem?

Po mesecih dogajanja v resničnostnemu šovu Bar se je zgodba danes zaključila. V veliko finale so se uvrstili Srečko, Katarina, Tea in Kristjan, ki so v današnjem finalu en za drugim izpadali iz boja za končno nagrado. Na koncu sta ostala le dva, Sandi in Matej, ki sta že od samega začetka veljala za favorita.

"Zmago si zaslužita oba, bom pa rekla Sandi," je zmago po tednih prepirov z Matejem na koncu Tea privoščila Sandiju. Z njo pa se je strinjala tudi druga ženska finalistka Katarina. 

Končni zmagovalec pa je po vseh preštetih na koncu postal Sandi, ki je takoj po zmagi s solzami v očeh objel dekle. "Veliko mi pomeni to, da sem videl, koliko imam podpore. Hvala mojim prijateljem, punci, pozdravljam mamo. Ne vem, kaj naj povem. To je to, gremo naprej," je takoj po zmagi povedal ljubljenec občinstva. 

Tik pred razglasitvijo je Sandi povedal, da bo večino denarja dal na stran za odprtje svoje gostile, nekdaj denarja bo dal svoji družini, del denarja bo namenil dopustu z dekletom, del denarja bi namenil Gregorju, ki mu je v finalnem tednu pomagal, delež pa bo razdelil še med ljudi, ki jih ne želi omenjati.

Vsi finalisti so se v zadnjem tednu za glasove borili tudi s svojim prometom. Na finalni oddaji je Emi tudi sporočil tudi število teh pretvorjenih glasov. Finalisti so se odrezali takole: 6. mesto: Srečko - 134 glasov; 5. mesto: Kristian - 209 glasov; 4. mesto: Matej - 279 glasov; 3. mesto: Katarina - 308 glasov; 2. mesto: Tea - 329 glasov; 1. mesto: Sandi - 399 glasov.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Sledili bodo preobrati!
Horoskop
Dnevni horoskop: Sledili bodo preobrati!
naslednji članek
Zakoncema polepšal obletnico poroke
Svet slavnih
Zakoncema polepšal obletnico poroke
#nasazenazenska
nasazenazenska